0 comentaris
20:01
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
La importància de mantenir una bona salut dental
  
Cuidar la salut bucodental és necessari per gaudir d'un somriure estètic però a més, també ho és per tenir un bon estat de salut general i qualitat de vida, doncs, està demostrat que molts problemes greus de salut comencen per infeccions o patologies bucals. Si en algun moment no et trobes bé o notes molèsties en la boca, és recomanable acudir a una consulta especialitzada com Abaden Dentistes.

Per assegurar-nos de gaudir de la millor salut bucodental possible, si no es pateix de cap molèstia, ni problema bucal, les recomanacions principals són netejar-nos les dents tres cops al dia, després de cada àpat i anar un cop a l'any a una revisió amb el dentista, així com fer-nos també anualment una profilaxi de les peces dentals, però tal de no patir infeccions a les dents o a les genives.

Aquests bons hàbits de salut dental s’han de inculcar des de la infantesa, per tant haurem de treballar també amb els petits de la casa perquè entenguin la importància de tenir cura de les dents aixì com evitar que agafin pors al dentista. Doncs és el profesional sanitari qui evaluarà les dents ja sigui pel que fa a salut o a estética.

La revisió del dentista com a prevenció

Abaden Dentistes és un centre amb experiencia des de 1984 i diferents centres repartits a Barcelona, Tarragona, Girona, Vilanova i la Geltrú, Blanes i Lloret de Mar. El seu lema és “where smiles begin” que significa “on comencen els somriures” i els 35 anys que consoliden la seva experiència professional avalen que així és.

Als centres de Abaden Dentistes estan especialitzats en Implantologia, Odontologia, Estética dental, Radiología, Peridoncia dental, Estética dental, Cirugia dental, Radiologia, Odontologia conservadora i Protesis.

Sovint ens trobem amb situacions de dolor i, no obstant això, per por del dentista optem per no acudir a la consulta. Això és un clar error perquè el problema pot anar a més i llavors el tractament pot arribar a ser més invasiu i dolorós.

Al cap i a la fi, els dentistes estan acostumats a utilitzar diferents mitjans i tècniques per a prevenir el dolor, de manera que el pacient pot tenir la seguretat total que no sofrirà mentre estigui en la consulta.

Detecció de malalties

Així mateix, des d'edats primerenques es recomana incorporar hàbits saludables per evitar el desenvolupament de malalties greus. La prevenció és la millor opció per a la salut bucodental i les visites regulars al dentista comporten una gran quantitat de beneficis.

El bon estat de les dents i les diferents parts de la boca té una incidència directa en l'estat general del cos. Per això, mantenir una bona salut oral redueix el risc de malalties cardiovasculars, diabetis o fins al naixement d'un nen prematur.

Per això, incidim en la necessitat de cuidar de la boca i acudir amb assiduïtat a l'odontòleg. Només així es pot assegurar que tot està en perfecte estat i ajuda a la detecció primerenca de malalties i malalties bucals.
Redacció TT - 10/09/2019 - 20:01h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.