El PSC denuncia que les visites a especialistes mèdics en alguns centres supera els 10 mesos d'espera
  
El diputat socialista al Parlament per Tarragona, Carles Castillo, ha assegurat aquest dilluns que “mentre el senyor Torra es dedica a animar la confrontació institucional els tarragonins i tarragonines, a peu de carrer, continuen patint les conseqüències de tenir un mal Govern com el seu. Així, en l’àmbit de la salut, les visites als especialistes acumulen retards i demores molts importants. Per posar només un exemple, en aquests moments la programació de visites a especialistes en alguns centres de salut al Camp de Tarragona ja supera els 10 mesos d’espera, segons ens han fet arribar alguns usuaris.”

Un cop més el grup socialista ha demanat mesures urgents a l’actual Govern per millorar la qualitat dels sistema i preservar un model sanitari que era de referència al conjunt d’Europa, però que ha perdut qualificat d’ençà les retallades implementades pels Govern independentistes des de 2011.

“Tenim un Govern que parla molt de Catalunya però que obvia les necessitats més peremptòries dels catalans i catalanes, com és tenir un sistema públic de salut de la màxima qualitat. Cal més treball i solucions reals, i menys gesticulacions i declaracions retòriques que no porten enlloc”, ha afirmat el diputat tarragoní.

Segons ha afirmat Carles Castillo “la salut és massa important i no pot ser objecte de pitjors serveis per culpa de la inacció del Govern del senyor Torra. Els socialistes, per contra, creiem i defensem que hi ha alternatives a les retallades que s’han impulsat aquests darrers anys i que cal preservar el nostre sistema públic de salut.”

“El PSC és el garant d’aquest sistema de qualitat per a tothom. Varen ser Governs socialistes els que van universalitzar l’assistència i també els que van desenvolupar aquest model amb equitat territorial, portant-lo també a les comarques tarragonines, no tan sols als grans nuclis de població sinó establint una xarxa de consultoris als pobles de l’interior. Creiem honestament que alguns han de posar les energies no en escriure cartes al president de Kosovo, sinó en reconnectar-nos amb aquestes polítiques exitoses que han de poder oferir un tractament ràpid i eficient a totes les malalties, també les minoritàries”, ha conclòs el diputat del PSC.
Redacció TT - 10/12/2019 - 10:20h
Nos hemos cargado su sanidad :#
12/12/2019
18:22
A pedir explicaciones a las Madriles Francozarzuelianas . .


SI VOLS UNA GESTIÓ PER A LES PERSONES,
REPÚBLICA CATALANA !!!
Ballesta
11/12/2019
22:08
¿Especialistas 10 meses de espera?

Acabo de mirar para pedir hora al médico de cabecera, que es la primera puerta que hay que cruzar para acceder al especialista, y me dan para dentro de mes y medio. Ir sumando meses...
AIAFP
11/12/2019
11:06
Dentro de poco en Barcelona, se quejarán de que los hospitales estarán colapsados por culpa de la gente del resto de Cataluña que acude a los mismos.
Como se decía antes de los comunistas, lo tuyo es de todos y lo mío es mío.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.