0 comentaris
21:40
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
El GTDSP demana que es depurin responsabilitats per la nefasta gestió al Sociosanitari Francolí
  
El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública (GTDSP) manifesta tot el seu suport per al personal del Sociosanitari Francolı́ i les seves protestes contra la directiva del centre, arran de la gestió del coronavirus.

“La manca d’EPIs als centres sanitaris ha estat una trista constant, peroÌ€ el que ha passat al Sociosanitari Francolı́ és escandalós. El Grup de Treball considerem inadmissible que prop d’una setantena de treballadors i treballadores s’hagin contagiat durant la crisi de la Covid19, com a conseqüeÌ€ncia de la manca de mesures de protecció al centre.

És injustificable que la direcció́ posés en risc la salut i la vida del personal i dels usuaris i usuaÌ€ries del sociosanitari; i cal que es depurin responsabilitats. Per aquest motiu recolzem absolutament la demanda que es llegeix als cartells penjats al centre demanant la dimissió de la directiva meÌ€dica.

En aquest sentit, insistim en la necessitat que el Sociosanitari Francolı́ passi a ser gestionat pel mateix equip directiu de l’Hospital Joan XXIII, ja que actualment només comparteixen gereÌ€ncia. Cal que, d’una vegada per totes, es dissolgui l’empresa GiPSS.

Recordem que el Grup de Sanitat, durant l'acte oficial del Desè Aniversari del Sociosanitari Francolı́ al 2015 va lliurar una carta als membres del Consell d'Administració del GIPSS i càrrecs electes, demanant una Sanitat 100% Pública i de qualitat per les treballadores i les pacients.

Per últim, manifestem tota la nostra solidaritat amb el personal que ha estat contagiat, aixı́ com amb les persones que han perdut algun familiar”.
Redacció TT - 07/05/2020 - 21:40h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.