Ciutadans exigeix més recursos per als CAP's de la ciutat
  
CAP Jaume I
El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha exigit “més recursos per als centres d’atenció primària (CAP) de la ciutat, tant econòmics com de personal”. “La situació que pateixen els usuaris d’aquests centres, s’ha agreujat per la pandèmia de la COVID-19 i és més pròpia de temps passats que del segle XXI”, ha explicat. Per això ha assegurat que “des de Cs donem suport a les seves queixes i entenem que convoquin mobilitzacions”.

En aquest sentit, Viñuales ha reclamat que “s’escurci el termini de visita tant per al metge de família, que segons denuncien els mateixos veïns és de 20 dies, com per als especialistes, per als pocs que encara queden, i que és de diversos mesos”. A més, ha demanat que “es cobreixin les vacants” i que “es millori l’atenció telefònica, ja que actualment els usuaris han d’esperar perquè els agafin el telèfon per poder fer les seves gestions”.

Per això, el portaveu municipal de Cs ha exigit a l’equip de govern de Tarragona que “reclami a la Generalitat les actuacions i recursos necessaris perquè els CAP ofereixin un servei de qualitat” i ha recordat que “la conselleria de Salut està en mans d’ERC, partit que governa a la ciutat, però això, més que un privilegi, és un inconvenient, per la falta de lideratge de l’alcalde Ricomà”. “Mentre que Salut s’oblida dels CAP's de Tarragona, assumeix la direcció de l’hospital Sant Joan de Reus, amb l’abocament de recursos que això comporta”, ha afegit.

Finalment, Viñuales ha apuntat que “Cs Tarragona portarà la situació dels centres d’atenció primària de la ciutat al Parlament, a través del grup parlamentari de Ciutadans, i també al Congrés, per intentar solucionar de forma immediata aquest despropòsit”.
Redacció TT - 20/07/2020 - 11:13h
Marisa
21/07/2020
11:53
No hay atención todo es por telefono y si lo cogen.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.