El PSC reclama que la Generalitat subministri les mascaretes per cobrir les necessitats de l'alumnat
  
Fotografia d'arxiu
La portaveu del PSC a l'Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos, ha explicat que davant de l'inici escolar "la setmana passada, des del Grup Municipal Socialista ens vam reunir amb les famílies, representants d'Associacions de Famílies (AFA's), representants sindicals i la conselleria d'Educació de l'Ajuntament de Tarragona amb de l'objectiu de conèixer les preocupacions de les famílies i els problemes davant la tornada a l'escola".

Sandra Ramos ha manifestat un especial agraïment per tota la comunitat educativa, "volem reconèixer la tasca realitzada pels equips directius, el professorat, les educadores i els educadors, el personal de neteja i tothom qui hagi sumat esforços per garantir la seguretat i la qualitat de l'educació davant d'un inici escolar inèdit".

La consellera del Grup Municipal Socialista ha presentat tres mesures en la roda de premsa, que han fet arribar a la Conselleria d'Educació de l'Ajuntament de Tarragona i al Grup Parlamentari Socialista del Parlament de Catalunya. "Com a principal mesura, creiem que la Generalitat de Catalunya hauria de garantir el subministrament de les mascaretes per l'alumnat", ha manifestat la portaveu socialista. Segons l'OCU, el cost en mascaretes mensual d'una família de 4 persones oscil•la entre els 70 i els 150 €, depenent del tipus de mascareta. En aquest sentit, ha puntualitzat "la mesura va dirigida a mitigar el cost de les mascaretes per les famílies, sobretot per les més vulnerables, i per prevenir possibles contagis als centres escolars".

Respecte a la segona mesura, la portaveu socialista ha afegit, "Tarragona necessita un pla de transport públic especial per garantir les necessitats de mobilitat de l'alumnat i les famílies". La preocupació del Grup Municipal Socialista rau que les zones de Ponent i Llevant i els Campus Catalunya, el Sescelades i el del Complex Educatiu de la Laboral, "tinguin un bon servei de transport públic; reforçant les hores punta i amb la freqüència adient".

La tercera mesura va dirigida a la formació del jovent. Segons Ramos, "aquells centres amb formació en matèria sanitària i educativa poden formar als i les joves de les escoles i els instituts per tal de conscienciar sobre les mesures de prevenció de la joventut".

La portaveu socialista ha remarcat que "volem traslladar la queixa de les famílies per la falta d'informació i la incertesa que pateixen a hores d'ara", a només set dies per l'inici de la tornada presencial als centres escolars. Així i tot, ha manifestat la voluntat en "sumar esforços per facilitar al màxim possible la tornada a les escoles pels alumnes, els docents i les famílies".

--
Redacció TT - 07/09/2020 - 12:18h
Per demanar que no quedi
09/09/2020
10:02
Ho tenim clar.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.