0 comentaris
23:00
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Tarragona compta, des d'aquest dilluns, amb dues ambulàncies més
  
A partir d’aquest dilluns, el "Camp de Tarragona" compta amb dues ambulàncies més que operaran 12 hores al dia per reforçar el dispositiu d’unitats de suport vital bàsic al territori. El dispositiu també es reforça amb l’increment horari de dues unitats que fins ara operaven 12 hores al dia i que passen a estar activades les 24 hores al dia.

Aquest increment suposa augmentar el dispositiu, passant de les 596 a 644 hores diàries de servei de suport vital bàsic a la zona, un tipus de servei que representa el 79,3% del total dels serveis al territori.

El Camp de Tarragona compta amb un total de 812 hores de servei d’ambulàncies diàries. D’aquestes, 644 hores són realitzades per ambulàncies de Suport Vital Bàsic i 168 hores (un 20,70% del total) per unitats de Suport Vital Avançat.

Les noves ambulàncies que s’incorporen al servei ordinari estaran basades al CAP Sant Pere de Reus i al Polígon Riu Clar de Tarragona.

D’altra banda, les unitats que amplien el seu horari, passant a estar operatives tant de dia com de nit, estan basades a l’edifici del 112 a Reus i a la població d’Alcover. Aquest reforç ha generat un augment de contractació de nou personal sanitari (tècnics) per tal de poder cobrir les noves posicions.

L’ampliació del dispositiu permetrà rebaixar la pressió en un territori en què els últims 4 anys havia augmentat un 21% en el seu conjunt. En el cas de les ambulàncies de suport vital bàsic, aquest increment de la pressió ha estat encara superior i es xifra en un augment del +24,6% en els darrers 6 anys.

La nova ordenació, elaborada a partir de l’anàlisi de l’activitat al territori, el temps d’ocupació de les unitats i el temps òptim de resposta, busca cobrir les necessitats dels diferents municipis del Camp de Tarragona dins dels estàndards de temps requerits per garantir una atenció de qualitat.
Redacció TT - 15/03/2021 - 23:00h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.