0 comentaris
13:10
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Facua denuncia irregularitats en la facturació de llum de febrer
L’organització de consumidors Facua ha alertat que milions de rebuts de la llum emesos al febrer facturaran irregularment energia consumida a finals del 2008, aplicant en part les noves tarifes, més cares, vigents des de començaments d’aquest any.

Milions d’usuaris que no van patir irregularitats en la facturació elèctrica al gener, ho estan patint aquest mes, com a conseqüència de que els rebuts s’emetin cada mes però els contadors es llegeixin bimestralment.

D’aquesta manera les factures emeses al febrer en les que s’ha realitzat la lectura real dels contadors inclou tan l’energia consumida durant els cinc dies d’aquest mes i de l’anterior, com la corresponent a part de desembre i gener que no havia estat computada per les elèctriques al facturar estimacions de consum per sota del real. Part del consum realitzat al desembre que no apareixia en les factures emeses al següent mes s’està cobrant ara aplicant les noves tarifes, fins un 5,6% més elevades.

Facua ha sol•licitat a la Comissió Nacional d’Energia que es personi en l’expedient informatiu obert al sector. La investigació de la CNE va ser iniciada després de la denuncia presentada per l’associació davant el Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, el passat 28 de febrer. Davant d’aquesta situació, Facua exigeix la devolució automàtica de les quantitats cobrades de més als usuaris i demana sancions a les companyies si es conclou que han vulnerat la legislació
Redacció TT - 17/02/2009 - 13:10h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.