Creixen les crítiques a l’organització per la suspensió de la revetlla de Carnaval
CiU i PP demanen explicacions a la regidora Sandra Coloma
  
Davant la suspensió de la revetlla de Carnaval del passat dissabte al recinte firal del Palau de Congressos, s’han aixecat diferents veus que critiquen a l’organització, és a dir, a l’Ajuntament pel que va succeir, al considerar que no es va informar convenientment als presents ni es va actuar amb criteri al decidir la suspensió de l’acte.

Des de l’Ajuntament de Tarragona, la tinent d’alcalde, Begoña Floria, al trobar-se afònica la responsable de Cultura i Festes, Sandra Coloma, ha manifestat que ”la decisió de suspendre l’acte va ser la correcta per poder garantir la seguretat dels assistents”, afegint que ”l’afluència de públic va desbordar les expectatives, però que això no justifica l’actitud d’un grup d’incívics que van forçar les portes saltant-se les tanques de seguretat del recinte firal del Palau”.

Per la seva bada, mitjançant un comunicat, CiU demana que l’Alcalde es replantegi la continuïtat de la regidora de Cultura. D’altra banda, Alejandro Fernández, portaveu del PP, ha manifestat a TT, que al Plenari del proper dimecres demanarà explicacions de l’actuació de la regidoria de Cultura.

Notícia relacionada:
L'actitud violenta de joves incontrolats obliga a suspendre la revetlla de Carnaval
Redacció TT - 22/02/2009 - 18:42h
ANONIMATO
25/02/2009
17:52
Ya se quien es Sandra Coloma lincenciada en historia y concejala de Cultura. Licenciados en historia hay muchos jovenes en cuanto a guapa .... las he visto mejores aunque eso no importa demasiado
ANONIMATO
25/02/2009
17:35
¿Quien es Sandra Coloma ? de verdad de la buena que no la conozco. Que ha dicho y hecho por Tarragona . en espera de contestación.
Comentari eliminat
25/02/2009
16:56
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.