Òscar Ramírez, nou delegat a Tarragona del Sindicat de Periodistes de Catalunya
  
Segons informa el secretari d’acció interna del Sindicat (SPC), Quico Ràfols, la decisió es va prendre en una trobada amb afiliats de Tarragona, el passat 25 d’abril.

En breu el periodista, amb una llarga trajectòria professional, i col•laborador de TT, Óscar Ramírez, prendrà possessió del càrrec.
Ràfols també ha volgut agrair al fins fa poc delegat, Ricard Checa, la tasca realitzada en els darrers anys.

El nou delegat a Tarragona, Òscar Ramírez, ha manifestat a TT la seva intenció d’actuar de forma col•lectiva amb tots els companys, deixant-se d’individualismes, per diagnosticar i afrontar conjuntament des dels diferents sectors periodístics, la delicada situació actual de la professió.

BREU CURRICULUM

Oscar Ramírez Dolcet (Reus 1971)
Ha desenvolupat la seva trajectòria professional a Tarragona durant els darrers vint i cinc anys treballant a diferents mitjans de comunicació. A la ràdio, ha presentat programes musicals a Cadena Nova i ha estat cap de programes de la Cadena Cope, i Cap dels serveis informatius a Onda Rambla Tarragona i Tortosa i Onda Cero Reus.

En premsa escrita, va ser corresponsal del diari El Mundo a la província de Tarragona. A més, ha treballat com a redactor a diferents gratuïts.

En l’àmbit televisiu, va treballar com a cap de programes de la Televisió de Tarragona. El 2001 se li va lliurar la Insígnia de Plata de la Conselleria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tarragona i l’any 2004 va guanyar el Premi de Comunicació Ciutat de Tarragona. Està especialitzat en màrqueting polític i ha coordinat diverses campanyes estatals i municipals a més de col•laborar en altres. Actualment és el gerent de l'empresa de comunicació i màrqueting Avanti Comunicació.

Com a escriptor, Oscar Ramírez és coautor, amb Pere Tàpias, de Restaurantes de la Costa Dorada (Editorial Òptima, 2004), La Catosfera Literària (Cossetània Edicions, 2007), del recull Històries de la Terra , Guanyador dels VIII Premis Literaris de Constantí (Silva Editorial 2010), del llibre 25 Aniversari Biblioteca Hemeroteca Municipal de Tarragona (Arola Editors 2010), del recull de poemes Al quebrar la crisálida (RIET 2011) i del llibre Jaume Joan Magriñà. Cor de Jazz (Silva 2012). És autor dels llibres L’aigua a Tarragona, 25 anys d’Ematsa (Silva Editorial, 2008), Pensaments Lleugers (Edicions La Banya 2010), Esperando la ausencia (Edicions La Banya 2010), Aforo completo/Tutto al completo (Silva Editorial 2012), Agricultura Mental (Silva Editorial 2013), Cafè Nuage (Edicions La Banya, 2013). Ha coordinat el llibre Victòria Forns. Parlem de Tarragona (Edicions La Banya 2014) i ha publicat més de mig miler d'articles d’opinió a diferents diaris en paper i online.

Oscar Ramírez és membre de la Red Internacional de Escritores por la Tierra (RIET), l’Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i la Cátedra Miguel Delibes entre altres.
Redacció TT - 29/04/2014 - 10:55h
Curios
02/05/2014
12:00
feisbuc segons tu el subdelegat del govern, el delegat de la generalitat, el president del port, el vicepresident cel congreso de los diputados o l'alcalde de Tarragona són galifardeus? Curiós...
al feisbuc
01/05/2014
21:52
Tu hahahahah histérico muestra tu taranná inseguro y ¿ envidioso?
feisbuc
30/04/2014
21:58
Treballa fent entrevistes a quatre galifardeus en els sofas del local del Juarez. I mai a cap lloc dels que ha treballat ha denunciat res a la inspeccio o a un sindicat que se sapigue. Aquest s'enfrontara als amos dels mitjans??? hahahahahahahahahahaha
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.