0 comentaris
20:00
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Un familiar directe de la nº2 de Rigau a UGT també ha facturat més de 24.000 euros a la Candidatura Tarragona 2017
  
L’empresa Direct Serveis SCP és una de les empreses subcontractades per Tecnigenia per a realitzar diferents treballs de promoció de la Candidatura des del setembre de 2007 (quan encara no existia ni la pròpia Associació de la Candidatura) a l’abril de 2008.

En la informació presentada per Mario Rigau a la Junta de Portaveus del 20 d’agost hi apareix un certificat de Direct Serveis SCP on s’afirma que l’empresa ha realitzat una sèrie de serveis d’organització d’events per valor de 14.212 euros des del setembre de 2007 a l’abril de 2008 (certificat).

Aquest certificat el signa la parella de Víctor Manuel García Canalda en representació de Direct Serveis SCP, quan és aquest darrer qui administra l’empresa. Víctor Manuel García Canalda és un familiar molt directe de Fe Teresa García Canalda, qui fou la Secretària d’Organització de UGT de Tarragona durant el mandat de Mario Rigau i qui també treballa per a la Candidatura, concretament com a Secretària Tècnica del Comitè de Voluntariat.

A banda d’aquesta certificació, Direct Serveis SCP també va facturar directament a la Candidatura 4 factures més amb data d’1 d’abril de 2008 per un valor conjunt de 9.992 euros, tal i com consta a l’informe presentat per la Candidatura a la Junta de Portaveus (pàg. 42) .

Victor Manuel García Canalda ja va treballar per Tecnigenia en l’organització de les “Jornades sobre Ciutats i Estratègies tecnològiques” celebrades a Reus els dies 26 i 27 de juny de 2007, sota la promoció de l’Ajuntament de Reus, la UGT, FCC, i la CTAC (que va ser presidida pel mateix Luengo). En aquelles jornades, la persona de contacte de Tecnigenia, l’organitzadora de l’event, va ser el mateix Victor Manuel García Canalda.
La web de les jornades que era aquesta (http://www.tecnigenia.net/tecnologica/), ha desaparegut de la xarxa recentment.
Documentació addicional
Pitu Tarrasa - 02/09/2008 - 20:00h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.