0 comentaris
20:00
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Agustí Mallol va estar en nòmina d’una empresa de Francisco Luengo que ha facturat 39.000 euros a la Candidatura
  
L’exregidor de CiU Agustí Mallol va estar en nòmina de l’empresa administrada per Francisco Luengo Service Solution Providers S.L. des del 27 de juliol de 2007 fins al 30 de juny de 2008, data en la que va passar a estar en nòmina del Consorci SIRUSA.

Tot Tarragona ha tingut accés a aquesta informació, i l’ha volgut contrastar amb el protagonista implicat.

Posats en contacte amb Agustí Mallol, aquest ha confirmat a TT que va treballar en l’esmentada empresa en el període que es relaciona en aquesta informació, especificant que la seva feina consistia en realitzar gestions comercials per a projectes de medi ambient amb empreses nacionals i internacionals (projectes que no ha especificat).

Mallol ha explicat que la proposta de treball li va arribar a través de Francisco Luengo al que coneixia des de feia temps, i que li va proposar que desenvolupés els seus coneixements a Service Solution Providers una empresa amb relacions importants dintre del teixit industrial, com per exemple Técnicas Reunidas (TR).

L’ex regidor de medi ambient ha manifestat també a TT que en tot moment la seva relació fou estrictament professional i que la seva tasca la desenvolupava des del seu propi despatx i que periòdicament mantenia reunions de treball amb el senyor Luengo a les oficines de Service Solution Providers (seu d’altres empreses del senyor Luengo) a la Rambla Nova 106, encara que desconeixia si aquesta tenia més treballadors ja que mai va coincidir en les instal·lacions de l’esmentada societat amb més personal.

Finalment, Mallol ha dit que mai va realitzar cap gestió que tingués a veure amb Tecnigenia ni amb la Candidatura 2017 i que tampoc tenia coneixement de que l’empresa Service Solution Providers fes cap tipus de treball pels jocs del Mediterrani, afegint en tot moment que la seva situació professional es va ajustar a la normativa laboral vigent.

L’empresa Service Solutions Providers S.L., de la qual Luengo en posseïa en el moment de la seva constitució el 50% de les participacions, va emetre dues factures a la Candidatura per un valor global de 38.995,72 euros amb dates 29 de maig i 11 de juny de 2008, sense que al balanç econòmic de la candidatura s’especifiqui el concepte de les factures. Poden contrastar aquestes dades a l’Informe que la Candidatura va entregar a la Junta de Portaveus el passat dia 20 d’Agost en la seva pàgina 42. (enllaç pàgina)

L’objecte social d’aquesta societat és molt divers, figurant-hi activitats com la realització d’estudis sobre els factors determinants per al desenvolupament econòmic, la construcció d’habitatges, el comerç minorista d’aliments o l’organització de festes i festivals.

L’empresa Service Solutions Providers va presentar pèrdues en els exercicis de 2003, 2005 i 2006 i a 31 de desembre de 2006 es trobava en situació de fons propis negatius (devia més del que tenia).

Enmig d’aquesta difícil situació, en l’exercici de 2007 l’empresa va donar d’alta un treballador que li va suposar una despesa de 35.913,09 euros. Malgrat la incorporació d’Agustí Mallol a l’empresa, els ingressos de Service Solution Providers només van augmentar l’any 2007 en 4.712,59 euros, provocant que l’empresa presentés unes pèrdues en l’exercici de 2007 de 43.817,51 euros.

L’increment de les despeses de personal de Service Solution Providers (35.913,09 euros) l’any 2007 és significativament proper a la facturació de l’empresa a la Candidatura Tarragona 2017 (38.995,72 euros).

En total, les dues empreses de Francisco Luengo haurien facturat a la Candidatura 187.702,50 euros fins al Juny de 2008.
Documentació addicional
Pitu Tarrasa - 03/09/2008 - 20:00h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.