0 comentaris
10:15
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
El periodisme gastronòmic acomiada a Fèlix Llovell, tot un referent
  
El periodisme gastronòmic està de dol, tot un referent de la professió, el periodista i gastrònom tarragoní Fèlix Llovell ens ha deixat aquest dimecres, 1 de jny. El director de la coneguda i prestigiosa ‘Guia Elecció Gourmand de Catalunya, Andorra i altres llocs d’interès’ ha traspassat envoltat de la seva família a l’edat de 73 anys.

Inici en la professió col.laborant en diferents mitjans

Fèlix Llovell va néixer a la ciutat de Tarragona, el desembre de 1948. Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona (UB) i també en Periodisme i Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

La seva dilatada trajectòria en el món del periodisme el van portar a iniciar-se en la professió col.laborant amb el Diario Español de Tarragona, a més de ser corresponsal del CorreoCatalán, Mundo Diario, ABC, La Vanguardia,durant la dècada dels setanta i començaments dels vuitanta.

Convertir passió en professió

Com a bon gastrònom, Fèlix Llovell va convertir la seva gran passió: la gastronomia, en professió, dedicant-se al periodisme turístic i gastronòmic. L’any 1985 va crear, conjuntament amb el fotoperiodista tarragoní Ramon Segú, la revista ‘Gastronomía y Turismo’, alhora que col.laborava en prestigioses guies i revistes d’aquesta matèria, de nivell nacional com eren ‘Restauradores’, ‘Club de Gourmets’ i la ‘Guia Gourmetour’.

L’any 1990, amb el Ramon Segú van crear la primera ‘Guia de Restaurants de les comarques tarragonines i de la Costa Daurada’. Dos anys més tard, a 1992, i coincidint amb la celebració dels Jocs Olímpics a Barcelona van iniciar la ‘Guia Gourmand’, un projecte pioner que any rere any, primer en paper, i en l’edició on-line posteriorment, segueix sent a dia d’avui un referent de consulta informativa pel que fa a restaurants i hotels de Catalunya, Andorra i d’altres llocs d’interès.

La seva polivalència gastronòmica el van portar l’any 2001 a publicar el llibre ‘La cuina de les comarques tarragonines’.Durant molts anys, a més d’editar i dirigir la ‘Guia Gourmand’, ha col•laborat periòdicament informant sobre gastronomia i turisme en publicacions, com ‘Catalunya Sud’, ‘La Voz de la Hostelería y el Turismo’, ‘Claxon’, ‘El Punt Diari’, ‘El Indicador de Economía’, ‘Notícies TGN’, ‘Viu Tarragona’, el digital ‘Tot Tarragona’ i emissores de ràdio com ‘Onda Rambla Punto Radio’ i ‘Onda Cero’.

Passió compartida amb la seva família i amics

La seva gran capacitat de treball, el coneixement del sector gastronòmic i la seva dilatada trajectòria han caracteritzat el tarannà professional de Fèlix Llovell. Gentleman exquisit i amant de la bona taula, Fèlix Llovell ha compartit infinites bones estones en aquesta vida al costat de la seva estimada Meri, companya de viatge i amor de tota la vida, i amb el seu estimat fill, Fèlix Lluís, de qui sempre ha manifestat un gran orgull. Els seus familiars, amics i amigues, lamenten la seva pèrdua.

Fèlix Llovell, descansi en pau.
Redacció TT - 02/06/2022 - 10:15h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.