0 comentaris
11:34
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
L'EMT augmenta les freqüències de les seves línies per apropar la festa a tothom
  
Des d'aquest dilluns 12 al 25 de setembre, durant les festes de Santa Tecla, l’Empresa Municipal de Transports (l’EMT) augmenta les freqüències de les seves línies per apropar les activitats festives a tothom.

Jordi Fortuny, president de l’empresa Municipal de Transports: “durant les festes de Santa Tecla, des de l’EMT hem ampliat les freqüències de les línies per impulsar una mobilitat més sostenible, l'objectiu és promoure l’ús dels pàrquings dissuasius situats a Horta Gran i a la Vall de l’Arrabassada (prop de l’Estadi), i tot seguit que els usuaris facin servir l’autobús per arribar al centre i gaudir de les festes”.

Així mateix, afegeix Jordi Fortuny, “vull destacar i agrair l'esforç i la disponibilitat de tot l'equip de l'EMT per tal de tenir-ho tot a punt i donar un servei de màxima qualitat als usuaris i usuàries, durant aquests dies de festes".

Els 12 dies de Santa Tecla, a més del reforç generalitzat amb un augment de les freqüències de pas, el servei de bus nit (TGNit), de les línies L71, L72 i L73 faran el servei nocturn, totes les nits, des de la nit del 12 al 13 de setembre fins a la nit del 24 al 25 de setembre.

El dia 23 de setembre, tot coincidint amb el Dia de la Mobilitat Sostenible i la Diada de Santa Tecla, tots els autobusos municipals seran gratuïts.

El dia 17 de setembre s'habilitarà un servei especial de bus llançadora que connectarà l’Anella Mediterrània amb el centre, per a facilitar la mobilitat als assitents al concert dels grups Barón Rojo i Viuda Negra, en homenatge al seu baixista José Tomás que va morir en 2019, abans del concert de retorn del grup Tarragoní.

El bus llançadora sortirà des de la parada Colom a les 21.30 h fins a les 3.30 h de la matinada, aproximadament, a més del servei habitual nocturn de la L72.
Redacció TT - 13/09/2022 - 11:34h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.