0 comentaris
18:44
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Lliurament de distincions i condecoracions a membres de la Guàrdia Urbana amb motiu de la Celebració del Dia d’aquest cos
Demà dijous 11 de desembre, amb motiu del 151 aniversari de la Guàrdia Urbana s’han previst una sèrie d’actes com la visita que farà l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, a les obres de la futura Comissaria de la Guàrdia Urbana o l’exposició fotogràfica i de mitjans materials al llarg de la història d’aquest Cos, que es podrà veure al Recinte Firal del Palau de Congressos.

Un altre dels actes més destacats, serà el lliurament de distincions i condecoracions a membres de la Guàrdia Urbana, també se celebrarà al Recinte Firal i serà a partir de les 12.30h. El lliurament anirà a càrrec de l’alcalde i el tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Carles Castillo. Les distincions i condecoracions són les següents:

CREU A LA PERMANÈNCIA EN EL SERVEI

1a Categoria - 30 anys de servei:

- Sergent Antonio Gómez González
- Caporal Luís Giménez Mateo
- Agent Ángel de la Fuente Batueca
- Agent José Navas Melero

2a Categoria - 25 anys de servei:

- Intendent Major Enrique Eduardo Fernández Ferreira


CREU AL MÈRIT PROFESSIONAL AMB DISTINTIU BLANC

- Sergent Antoni Tost i Llobera
- Sergent Jordi Martí Cano
- Caporal Mª Dolores Navas Barea
- Caporal Isidoro Lanzas Galindo
- Caporal Eugeni Barrera Morillo
- Agent María Cristina Lobato Aranda
- Agent Rafael Montoya Romero
- Agent Jordi Margarida Olsina
- Agent Xavier Pla i Estrada
- Mª Teresa Roca Navarro


CREU AL MÈRIT PROFESSIONAL AMB DISTINTIU VERMELL

- Agent Eduardo Pouza Pagán, per la destacada actuació en el rescat d’uns menors de l’interior d’un pis, amb motiu d’un incendi ocorregut el dia 24 de desembre de 2007, al carrer Lleida, amb notori risc per a la seva integritat física.
- Agents Diego Javier Gallego Gómez, Josep Joan Muntané Sentís i Manuel J. Infante Benítez, per la destacada actuació amb motiu d’un atracament a una entitat bancària de la Rambla Nova ocorregut el dia 28 d’agost de 2008, procedint a la detenció dels autors i la recuperació dels objectes sostrets.
- Agents Ignacio Rodríguez Chinchilla i José Huertas Fernández, per la destacada actuació que va concloure amb la detenció el dia 9 de juliol de 2008, de l’autor d’un homicidi perpetrat a la localitat de Lloret de Mart.


FELICITACIONS PERSONALS

- Agents Pedro Giráldez Vilches i Carlos Moncusí Canals, per la destacada intervenció en el rescat d’uns menors de l’interior d’un pis, amb motiu d’un incendi.
- Sr. Nelson Ivan Salazar Rios, per la destacada intervenció en el rescat d’uns menors de l’interior d’un pis, amb motiu d’un incendi.
- Sergent José Gázquez Jurio, agent Fernando Maluenda Palomar i la treballadora social assignada a la Guàrdia Urbana Sra. Mònica Parga Sánchez, per la destacada actuació en la detenció de l’autor d’un delicte d’agressió sexual.
- Felicitació Col•lectiva als agents que van participar en el desenvolupament del pla especial de Camp Clar.
- Felicitació Col•lectiva als agents que van participar en el pla especial de platges durant l’estiu de 2008.
- Felicitació col•lectiva a la Comissió organitzadora dels actes commemoratius dels 150 anys de la Guàrdia Urbana.
- Felicitació al Cuerpo Nacional de Policia, per la seva tasca durant tots aquests anys en l’àmbit de la seguretat ciutadana i l’estreta col•laboració amb la Guàrdia Urbana
- Felicitació a la Guardia Civil de Tarragona, per la seva tasca durant tots aquests anys en l’àmbit de les seves competències, i l’estreta col•laboració amb la Guàrdia Urbana.
Redacció TT - 10/12/2008 - 18:44h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.