Neix la nova AAVV Casc Antic i Voltants
No descarten fer manifestacions i “soroll” per a que s’arreglin els problemes del barri, que no ha solventat l’AAVV de la Part Alta
  
Ha nascut una nova Associació de Veïns a la Part Alta, “AAVV Casc Antic i Voltants”, el seu president, Francesc García, ha manifestat a TT que el seu objectiu és “bellugar tot el que no ha fet l’AAVV de la Part Alta”, presidida per Gabriel Coy.

L’Associació es va crear en un principi com a opció per assolir el càrrec de Coy amb la possible dimissió d’aquest, que després no es va efectuar ja que Coy va rectificar i va decidir continuar al capdavant de l’associació. Francesc García creu que Coy es va fer enrere en conèixer la seva opció i és per això que s’ha creat aquesta alternativa. “Nosaltres creiem que Coy té voluntat per treballar pel barri però ‘se ha dormido en los laureles’, ja que no s’ha rodejat de la gent adequada per vetllar pels interessos del barri”, ha afegit García. Aquest dimecres, l’associació s’ha presentat a l’Ajuntament i segons Garcia “a alguns els hi ha semblat bona idea i a d’altres no”.

El president de l’AAVV Casc Antic i Voltants no descarta fer mobilitzacions i “soroll” per tal que problemes com el del pàrking Jaume I tinguin solució. Respecte aquest tema, García ha expressat que demanarà explicacions a qui faci falta per saber perquè no s’ha fet res, “si el pàrking ara és ‘tonto’ i no intel•ligent, s’hauria de començar a fer alguna cosa i no es veu cap moviment”. La solució per García hauria de passar per l’empresa que va començar les obres i no les va acabar, “en aquest cas els advocats de l’Ajuntament haurien de fer un plet contra l’empresa constructora i que l’acabessin”.

Els temes més urgents que tractarà l’AAVV Casc Antic i Voltants serà, en primer lloc l’aplicació del Pla Integral a la Part Alta, ja que segons García, els 12 Meur que s’havien d’invertir aquest 2008 en millores, no s’han utilitzat. Un segon tema és la creació de les zones verdes per aparcar al barri i en tercer lloc, solucionar la problemàtica dels veïns amb els locals d’oci. García ha manifestat que per ell “els bars i restaurants de la Part Alta no són locals d’oci perquè no pot anar una família sencera, s’haurien de fer sales de cultura per a pares i nens”.

Per la seva banda, el president de l’AAVV de la Part Alta, Gabriel Coy, ha manifestat a TT que felicita aquesta iniciativa “perquè tot el que sigui bo per aconseguir lluitar pels interessos de la Part Alta, benvingut sigui”. Coy ha afegit que, tot i les bones intencions, la divisió no és bona quan la lluita és comuna i ha afegit que els hi tendeix la mà per unir forces i aconseguir assolir els objectius. Coy no vol entrar en polèmiques i ha afirmat que “si venen a millorar, molt bé, però si no, que s’ho facin mirar”.
Pili Domínguez - 10/12/2008 - 18:49h
Blas
15/12/2008
16:32
noyakki maturi es que ya estas aturado.Pues si por aquel entonces habían políticos ineficaces que devuelvan el dinero de los ciudadanos
A....A E....A
NOYAKKI MATURI
13/12/2008
21:54
Una vez, ya hace tiempo de eso, el fantasma de la moto, delante de la ineficacia de los políticos de aquel momento en la depauperada zona de la Part Alta, "amenazó" con una velada intención de presentarse a no se que elecciones municipales. Por suerte para el resto de la población, al final, no lo hizo. Gracias.
APA NOI
13/12/2008
19:05
Se Sendra
alguna casa, si que han fet. POSAR UNS CUANTS CARTELLS
ARA ESTANDESCANSAN DE LA SUADA
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.