Acte de lliurament dels diplomes de mèrit de Serveis Distingits a la ciutat
Demà dijous 11 de desembre a les 19.30h al Saló de Plens, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i la consellera de Cultura, Sandra Coloma, lliuraran els diplomes de mèrit de Serveis Distingits a la ciutat de Tarragona.

Entre els guardonats es troba el nostre company Antoni Panadès Aguadé que durant més de 50 anys s’ha dedicat al periodisme local.

Enguany s’atorgaran set distincions: al periodista i radiofonista Antoni Panadès; al soci-fundador de l’Ateneu de Tarragona, Pere Camarasa; al membre del Comitè Executiu del Consell Municipal de la Gent Gran, Antonio Fernández; al Club Ciclista de Tarragona; al músic Joan Baptista Meseguer Llopis; a l’Agrupament Escolta Alverna i a la Jove Cambra de Tarragona.

Antoni Panadès

Va néixer a Tarragona. Va estudiar al Col•legi La Salle. És periodista i radiofonista i també col•labora en televisió. Va debutar com a radiofonista a Ràdio Reus, la Ser i després va ser director de Ràdio Ontinyent; destacant en el programa informatiu català a Ràdio Tarragona, Primera Hora. Panadès també va fundar Mon Camp Tarragoní, del que en va ser president durant 10 anys i és president honorari de l’Ateneu de Tarragona.

Pere Camarasa
Va néixer a Vimbodí l’any 1932. Va ser soci fundador de l’Ateneu de Tarragona l’any 1989 i actualment és el president de l’entitat. Ha realitzat nombroses exposicions com a pintor i dibuixant, dedicades exclusivament a la ciutat de Tarragona.

Antonio Fernández
Va néixer a Erando (Biscaia) el 1925. Ha treballat durant molts anys en diferents obres de Fomento de Obras y Construcciones. L’any 1996 va fundar l’Associació Popular de la Gent Gran de Tarragona i des de l’any 2000 és secretari de la Federació Comarcal de les Associacions de Jubilats i Pensionistes del Tarragonès. Des del 2004 és vicepresident de la Federació d’Organitzacions Catalanes de la Gent Gran. El 2006 va ser escollit membre del Comitè Executiu del Consell Municipal de la Gent Gran de Tarragona.

Club Ciclista de Tarragona

Es va fundar l’any 1946. Entre d’altres, els fundadors van ser Francesc Aparicio, Francesc Torres, Josep Ma. Jacas, etc...Actualment l’entitat té 146 socis. Entre d’altres distincions, el club té la Medalla de Plata de la Reial Federació Espanyola de Ciclisme de l’any 1971, promotor del velòdrom de Campclar inaugurat l’any 1983 i la placa d’or de la Reial Federació Espanyola de Ciclisme, atorgada l’any 1996.

Joan Baptista Meseguer
Va néixer a Alberique (València) on, amb nou anys, ja es va iniciar en els seus primers estudis a la Societat Musical de la ciutat i va prosseguir amb els estudis de música al conservatori de València, on va obtenir el títol de professor de saxofon. L’any 1980 va opositar a Madrid per cobrir la vacant de suboficial músic per al cos de “Músicas Militares”. El febrer de 1999 va ser nomenat director de la Banda Unió Musical de Tarragona. És autor de música escrita per a banda orquestra i càmara.

Agrupament Escolta Alverna
És una entitat juvenil educativa en el lleure dirigida a nens, nenes i joves. Fa més de trenta anys que funciona a la ciutat de Tarragona i està adherit a Minyons, Escoltes i Guies de Sant Jordi de Catalunya.

Jove Cambra de Tarragona
Va engegar l’any 1970 sota el nom de “Joven Cámara Económica de Tarragona”, gràcies a la iniciativa d’un grup d’onze joves de la ciutat, amb l’objectiu d’iniciar un corrent cívic i de formació entre els seus membres dins la nostra comunitat.
Redacció TT - 10/12/2008 - 19:30h
Pitu Tarrasa
10/12/2008
21:21
Antoni, enhorabona, una abraçada.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.