0 comentaris
16:20
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Governació encarrega un nou estudi radioelèctric a la Conca de Barberà
Amb aquests estudis, l’STSI comprova i busca la solució a les deficiències en cobertures de ràdio, televisió, telefonia mòbil i banda ampla a la comarca
  
En el marc del pla Catalunya Connecta, el Departament de Governació i Administracions Públiques, a través de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI), ha encarregat un nou estudi radioelèctric per comprovar i buscar solucions a les deficiències dels serveis de telecomunicacions detectades a la Conca de Barberà. Aquests serveis inclouen la telefonia mòbil, la banda ampla i la televisió digital terrestre (TDT).
Concretament, el nou estudi es farà al municipi de Montblanc, i s’afegeix als 13 que l’STSI ja té en marxa a la comarca.

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, ha recordat que “aquests estudis són bàsics per al desenvolupament del pla Catalunya Connecta, amb el qual volem aconseguir que el 2010 tots els nuclis de més de 50 habitants de Catalunya disposin d’accés a la telefonia mòbil, la banda ampla i la TDT”.

Catalunya Connecta: estudis radioelèctrics

El pla Catalunya Connecta determina la realització d’un conjunt d’estudis radioelèctrics a diferents zones de la geografia catalana per tal d’optimitzar la xarxa d’infraestructures de telecomunicacions. Aquests estudis mesuren l'espectre radioelèctric i proposen solucions a les deficiències dels diferents serveis de telecomunicacions.

A partir dels resultats d’aquests estudis, l’STSI planteja als ajuntaments afectats una solució a les deficiències detectades. En primera instància, es comprova si és possible la utilització d’infraestructures ja existents que permetin compartir la prestació de diferents serveis. Quan aquesta solució no és viable, l’estudi radioelèctric proposa com a solució la construcció d’una nova torre. Aquesta infraestructura, consensuada amb l’ajuntament afectat i finançada per l’STSI, permetrà la instal•lació dels equips necessaris per donar servei.
Redacció TT - 11/12/2008 - 16:20h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.