Urbana i Mossos intensificaran la vigilància al Port Esportiu i al Mercat de Bonavista
Les reunions entre els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana seran setmanals
  
Així s’ha acordat en la Junta Local de Seguretat que s’ha celebrat aquest divendres, la primera després del desplegament dels Mossos d’Esquadra a les comarques tarragonines.

El Tinent d’Alcalde de Seguretat i Mobilitat, Carles Castillo, ha explicat que ja s’ha intensificat el patrullatge amb l’inici de la campanya de Nadal i que l’operatiu per reforçar la vigilància al Port Esportiu i al Mercat de Bonavista es concretarà la setmana vinent en la següent reunió de la Junta. “L’objectiu és recuperar el nivell de seguretat que tenia el Port Esportiu, eliminar guetos a la zona i evitar molèsties al veïnat”, ha exposat Castillo, qui ha afegit que la raó de prioritzar també les accions a Bonavista és el gran volum de gent que es concentra els diumenges pel mercadet.

Castillo ha explicat també, que les reunions entre la Guàrdia Urbana i els Mossos seran setmanals, per tal d’analitzar, executar i organitzar els operatius convenients a la ciutat, i que les reunions amb la Guàrdia Civil i la Policia Nacional seran cada mes.

Finalment, el Tinent d’Alcalde de Seguretat ha fet un balanç molt positiu de la coordinació existent entre els dos cossos de seguretat catalans i ha afegit que tot i ser una tasca difícil, a la ciutat ambdós cossos es fusionen de forma excel•lent.
Pili Domínguez - 12/12/2008 - 17:11h
hosti tu
12/12/2008
19:05
JA ERA HORA
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.