0 comentaris
18:00
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Candidatura 2017, CIU i PP exigeixen que el proper dilluns se’ls hi presenti la documentació sol•licitada
  
Imatge de la Junta de Portaveus
Comunicat dels grups de CIU i PP en relació a la presentació de l’auditoria de la Candidatura Tarragona 2017

Els grups Municipals de CiU i PP continuem considerant inacceptable que l’Alcalde de Tarragona i President d’Honor de la Candidatura Tarragona 2017 Josep Fèlix Ballesteros ES NEGUI A FACILITAR LA INFORMACIÓ QUE DEMANEM SOBRE LA GESTIÓ DE LA CANDIDATURA.

La seva excusa continua sent la d’assegurar que el problema és que els representants dels nostre grups a l’Associació ja no assisteixen a les reunions i que SI TORNESSIN SE’LS FACILITARIA IMMEDIATAMENT.

Tot i que no entenem la postura de l’Alcalde, volem transmetre un gest de bona voluntat ASSISTINT A LA REUNIÓ DE D’AVUI 17 DE SETEMBRE EXCLUSIVAMENT PER RECOLLIR EL RESULTAT DE L’AUDITORIA I DEMANAR LA DOCUMENTACIÓ QUE HEM SOL·LICITAT EN EL CAS QUE L’AUDITORIA NO LA INCLOGUI.

Hem de dir que hores d’ara desconeixem quina és l’empresa que ha fet l’Auditoria i com es va contractar, donada la política de silenci de la Candidatura.

Els nostres representants, com a Vice-Presidents de la Candidatura demanaran per escrit la següent informació:

* Relació de TOTS els cobraments i pagaments efectuats als comptes corrents a nom de la Candidatura.

Totes les factures DESGLOSSADES PER CONCEPTES enviades a nom de la Candidatura de les següents empreses I DESCRIPCIÓ DE LES TASQUES REALITZADES PER CADA FACTURA:

* TECNIGENIA
* SERVICE SOLUTION PROVIDERS
* DIRECT SERVEIS
* EDITIO SOFTWARE
* Relació de tots els materials gràfics editats i impresos i quina empresa concretament ha fet cada treball.

D’altra banda, el Sr. Rigau ha assegurat als mitjans de comunicació que l’empresa TECNIGENIA HA AVANÇAT 120.000 EUROS A LA CANDIDATURA, per poder fer front a la poca implicació municipal que només hauria aportat uns 10.000 euros.

És de vital importància confirmar les manifestacions del Sr. Rigau. Per això demanem:

* Totes les factures DESGLOSSADES de les empreses subcontractades per TECNIGENIA.
* La relació dels pagaments efectuats als proveïdors per part de Tecnigenia fins a un total de 120.000 euros, COMPULSADA PER LES ENTITATS BANCÀRIES CORRESPONENTS.

En el cas que aquesta informació NO ESTIGUI INCLOSA A L’AUDITORIA, els nostres representants l’aniran a recollir a la seu de la Candidatura el proper dilluns 22.

Entenem que es un temps més que prudencial per poder recopilar-la.

Per la seva part, l’equip de govern ens ha fet arribar aquest altre comunicat:

L’equip de govern es congratula que els representants de CiU i PP tornin a la junta directiva de la Candidatura Tarragona 2017

L’equip de govern es “congratula del retorn dels representants dels grups municipals de CiU i PP a la junta directiva de la Candidatura Tarragona 2017. La portaveu de l’equip de govern, Begoña Floria, assegura que –encara que sigui de forma provisional– i els convidem a què continuïn per la via del diàleg i el consens perquè aquest retorn sigui definitiu. Així mateix, l’equip de govern demana als representants municipals que no es perdin les formes i que les crítiques les facin dins el marc de la Candidatura, amb l’objectiu que s’assoleixin els objectius comuns que no són altres que els de la transparència i la bona gestió. En aquesta línia, recorda que Tarragona 2017 és un projecte de ciutat i com a tal necessita de la suma de tots per aconseguir que la nostra ciutat aculli els Jocs del Mediterrani.


Tant Joan Aregio (CIU), com Alejandro Fernández (PP) han deixat clar a TT que ells no han tornat a la Candidatura i que no ho faran fins que no estigui tot aclarit.
Documentació addicional
Pitu Tarrasa - 17/09/2008 - 18:00h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.