Unió de Pagesos es concentra davant el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de Tarragona per denunciar la 'precària' situació en que es troben els expropiats per la C-14
Els afectats només han percebut una tercera part del valor dels béns expropiats
  
Sota el lema “Volem respecte”, una trentena de membres d’Unió de Pagesos s’han concentrat divendres davant el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de Tarragona per denunciar els greuges que està comportant el sistema d’expropiacions en el desdoblament de la C-14 entre Reus i Alcover.

Segons ha manifestat un dels membres de la direcció d’Unió de Pagesos, Salomó Torres, “l’empresa concessionària de la C-14 no vol efectuar els pagaments als expropiats i vol portar el tema al Tribunal Superior de Justícia, amb el que el procés es pot allargar encara 8 o 10 anys més”.

El sindicat considera que des dels serveis territorials s’ha fet una mala gestió, ja que a hores d’ara els afectats només han percebut una tercera part del valor dels béns expropiats i la mala gestió encara pot retardar anys el pagament de la totalitat dels seus béns.

Durant l’acte, els representats dels afectats han fet arribar una carta al responsable dels serveis territorials adreçada al conseller Joaquim Nadal, al que consideren màxim responsable de la “precària” situació en que es troben. “La incompetència dels serveis territorials és innegable”, ha afirmat Salomó.

La concentració ha esdevingut sense incidents, durant mitja hora aproximadament el carrer Anselm Clavé ha estat tallat a la circulació, però la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han controlat el trànsit en tot moment.
Documentació addicional
Pili Domínguez - 19/12/2008 - 13:46h
43563
19/12/2008
19:25
Fa molts anys que aquesta gent està oblidada per les administracions, que es faci justicia d'una vegada!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.