Es posen en marxa dos nous òrgans judicials al Camp de Tarragona
Es tracta del jutjat de primera instància número 8 de Tarragona i el jutjat de Violència sobre la Dona (VIDO) número 1 de Reus
  
Dimarts, 30 de desembre, van entrar en funcionament dos nous òrgans judicials al Camp de Tarragona que contribueixen a fer més accessible i eficaç el sistema judicial.

El jutjat de Primera Instància número 8 de Tarragona està ubicat a la Rambla Nova, 120. Té una superfície de 450 metres quadrats i ha suposat una inversió superior als 425.000 euros. El nou jutjat contribuirà a reduir les càrregues de treball dels òrgans d’aquest partit judicial, especialment en aquelles matèries com la civil que, en els últims mesos, han tingut un increment més gran.

Per altra banda, el jutjat VIDO de Reus, està ubicat a l’edifici judicial de la capital del Baix Camp, a l’Avinguda Marià Fortuny, 73, planta 1. Ocupa una superfície de 186 metres quadrats i ha suposat una inversió de 3.434 euros. El jutjat de Violència sobre la Dona comporta incrementar la plantilla de 13 a 14 òrgans judicials i possibilitarà que els jutjats d’instrucció de Reus (actualment 4) reequilibrin les seves tasques, a més de disposar d’un òrgan especializat per a una xacra social.

L’entrada en funcionament dels dos nous òrgans judicials al Camp consolida l’esforç inversor del Departament de Justícia al territori. Es manté així el ritme de creació d’òrgans dels últims anys (una mitjana de 2-3 òrgans anuals) a fi i efecte de cobrir les necessitats dels i les ciutadanes en matèria judicial.
Redacció TT - 30/12/2008 - 17:24h
tiri-tiri
01/01/2009
23:47
aquest òrgans no hi ha qui els afini.
Artur
30/12/2008
23:38
Spanish constituion: "Todos los españoles son iguales ante la ley". Tanmateix, tots, davant la llei, som diferents. Per qui motiu no es poden fer jutjats per a la violència infantil, la violència envers els avis, la violència a les escoles o dels professors masculins maltractats?

Vigilem: la igualtat no és arribar a ser tots iguals, cosa que vol el socialisme recalcitrant, sinó partir d'iguals drets. I això darrer és totalment diferent
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.