Unes 500 persones participen a la concentració-manifestació "Aturem la massacre a Gaza-boicot Israel"
El PSC que va assistir a l'acte no va signar el manifest del mateix
  
Fotografia: Albert Saludes
Fotografia: Albert Saludes
Fotografia: Albert Saludes
Fotografia: Albert Saludes
Fotografia: Albert Saludes
Fotografia: Albert Saludes
Fotografia: Albert Saludes
Fotografia: Albert Saludes
Fotografia: Albert Saludes
Plaça del Castell de Torredembarra
Unes de 500 persones van participar la tarda de dissabte, a la concentració, i manifestació que es va iniciar a l'estàtua dels despullats de Tarragona sota el lema “Aturem la massacre a Gaza”, l'únic incident que es va produïr, en una convocatòria que es va desenvolupar pacíficamet, i en la que no es va veure pràcticament presència policial, va ser quan un petit grup de manifestants van cremar una bandera d'Israel.

Recordem que l'acte va estar convocat per la coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau conjuntament amb Comunitat Palestina de Tarragona, Ateneu Alomà, CGT, CCOO, EUiA, POSI i COBAS entre d’altres. Al mateix si va adherir el PSC del Camp de Tarragona que va assistir a la concentració representat per diferents dirigents del mateix.

Es dóna la circumstància que la concentració, tal com ha informat TT, no disposava del permís corresponent, ja que els convocants no ho havien sol•licitat, ni comunicat.

Xavier Sabaté, primer secretari del PSC a Tarragona, i delegat del Govern a Tarragona, va manifestar que els socialistes el que volien mostrar amb la assistència a la concentració era el seu rebuig a la violència, i expressar la necessitat d'aconseguir com més aviat millor l'alt al foc. Els socialistes no han signat el manifest (veure manifest concentració) que s'ha llegit en la concentració argumentant que no havien assistit a les reunions prèvies a la mateixa.

Els participants a la concentració van recorrer la Rambla Nova, dirigint-se posteriorment fins a l'Ajuntament, on va finalitzar l'acte.

Josep Maria Yago, membre de la coordinadora Patrimoni de la Pau, ha manifestat a TT, la seva satisfacció per la manera en què s'havia desenvolupat la convocatòria, així com per la participació que havia tingut, i ha afegit que fins que no acabin les agressions israelianes, tots els dimecres a les 19,30 hores, se celebrarà una concentració a l'estàtua dels despullats.


UNES 200 PERSONES ES CONCENTREN A TORREDEMBARRA PER LA PAU A PALESTINA

Unes dues-centes persones, segons els organitzadors, es van concentrar a la Plaça del Castell de Torredembarra per demanar la pau a Palestina. Entre els presents cal destacar la presència de regidors de diferents partits polítics, el mateix alcalde de Torredembarra i representants de diferents entitats. L'acte es va inciar amb unes paraules del regidor Lluís Suñé. Seguidament un representant palestí va agraïr als concentrats el seu gest de solidaritat. Després del minut de silenci es va llegir el manifest. Entre les conclusions del text llegit cal destacar la petició al govern de l’Estat Espanyol perquè aturi el comerç d’armes amb l’Estat d’Israel i que la comunitat internacional intervingui en el conflicte fent respectar les resolucions de l’ONU.

Finalment, s'han fet contactes a fi i efecte de crear una plataforma local mentre duri el conflicte a la Franja de Gaza.
Redacció TT - 09/01/2009 - 18:51h
Comentari eliminat
13/01/2009
11:00
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
CARLES
13/01/2009
11:00
a la visca el terrorisme de hammàs i els atacs suicides contra civils israelians.
son un demagocs i racistes els anti israelians
Francesc
11/01/2009
21:24
El lema de la mani hagués pogut ser: "Per la pau i llibertat dels pobles palestí i hebreu" Els uns víctimes d'un exercit passat de rosca i els altres d'uns fanàtics terroristes. Salut.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.