Els Mossos inicien una campanya de control de la velocitat i la distància de seguretat al Camp de Tarragona
El pla té especial incidència en el tram d'obres de l'autopista AP-7, té com a objectiu reduir l'accidentalitat a la xarxa viària tarragonina
  
L'Àrea Regional de Trànsit de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra del Camp de Tarragona ha iniciat avui un dispositiu encaminat a sensibilitzar els conductors de la importància de mantenir la distància de seguretat i una velocitat adequada a les carreteres tarragonines. La campanya, que s'allarga fins el 31 de gener, té la finalitat de conscienciar els usuaris de la xarxa viària del risc que suposa sobrepassar els límits de velocitat establerts, així com la manca de la distància de seguretat adequada.

El dispositiu es durà a terme a totes les vies del Camp de Tarragona, però tindrà una especial incidència a l'autopista AP-7, en el tram comprés des del pk 221 al 256, des del Vendrell a Tarragona. Precisament aquest tram està afectat per les obres d'ampliació de l'autopista, i en la majoria del tram, la velocitat està limitada als 80 quilòmetres per hora.

D'aquesta manera, es realitzaran controls amb la col•locació de diferents vehicles radars en línia, mentre que vehicles de videovigilància s'encarregaran de detectar les possibles infraccions per manca de la distància de seguretat pertinent.

A banda de l'autopista AP-7, però, el dispositiu també s'ubicarà en totes aquelles vies on s'ha detectat una accidentalitat elevada, com ara la T-11, C-14, A-7 o C-31b, així com en travesseres de nuclis urbans i vies secundàries.

El pla inclou també l'increment de patrulles uniformades per les vies esmentades, per tal de potenciar la vessant preventiva i augmentar així la percepció de vigilància i reduir tant el nombre de víctimes en accidents, com la indisciplina viària i els excessos de velocitat i manca de distància de seguretat.
Redacció TT - 12/01/2009 - 18:48h
Artur
13/01/2009
09:59
Noto a faltar que ens gravin les converses que tinguem dins del cotxe, no fos cas que siguem uns dissidents o uns agressors del medi ambient en potència. Governs d'esquerra: reducció constant de les llibertats i increment de la pressió fiscal (els mossos no volen reduir sinistralitat sinó incrementar la tresoreria de la Pl. Sant Jaume)
Marvellous
12/01/2009
23:49
Más vale tarde que nunca
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.