Jordi Sendra (CiU): «Molta xerrameca del POUM, molt ‘bla bla bla’ de Ballesteros però els d’aquest govern continuen pensant que ells són tots i que són la ciutat»
S’han presentat 60 al•legacions al POUM, que pot ser aprovat a finals d’estiu
  
Jordi Sendra (CiU): «Molta xerrameca del POUM, molt ‘bla bla bla’ de Ballesteros però els d’aquest govern continuen pensant que ells són tots i que són la ciutat»
El grup municipal de CiU va presentar dimecres a registre 6 al•legacions al Pla d’Ordenació Urbanística. Segons el regidor de CiU, Jordi Sendra, “CiU va votar que sí al nou POUM pels ciutadans i deixant clar que era el govern municipal qui havia de picar a la nostra porta per dialogar possibles millores del pla, al no produir-se aquest diàleg hem presentat les al•legacions”. Sendra ha afegit que des del Plenari no s’han posat en contacte amb CiU i “per tant el consens del PSC és 0. Molta xerrameca del POUM, molt ‘bla bla bla’ de Ballesteros però els d’aquest govern continuen pensant que ells són tots i són la ciutat”.

Les al•legacions de CiU tenen com objectiu cohesionar la ciutat apropant el centre als barris, volen també que es solucioni la situació dels veïns del Passatge Bonaire, afectats per l’ARE de la Generalitat o els de l’Ermita de la Salut. A més també aposten per unir la zona de Mas dels Frares, Mas del Pastor i Rodolat del Moro, que amb l'actual POUM quedarien aïllats per l’Anella Verda.


CiU considera que l’aprovació provisional del POUM s’hauria de fer abans de l’estiu, segons ha manifestat Sendra “fins a l’estiu tenen temps més que suficient per estudiar 60 al•legacions i si s’esperen tant és que volen aprofitar el període de precampanya electoral, vint mesos després, el PSC continua fent d’oposició de l’oposició”.

Per la seva banda, aquest dimecres ha finalitzat el període d’exposició pública del POUM. Segons ha manifestat el tinent d’alcalde de Territori, Xavier Tarrès, en total s’han presentat 60 al•legacions, englobades en tres grups: les presentades per sectors professionals com per exemple constructores o immobiliàries, les referents a errors tècnics de redacció o grafia i les dels veïns, “molt mínimes en comparació a les 5 mil presentades amb el primer POUM ja que l’alarma s’ha apagat tot i que encara quedava algun tema pendent”, ha manifestat Tarrés. Aquest ha afegit que la data aproximada per realitzar-se l’aprovació provisional “m’agradaria que fos a finals d’estiu, inici de la tardor com a molt tard d’aquest 2009”.
Pili Domínguez - 04/02/2009 - 17:33h
Ascensión
04/03/2009
15:46
respecto a ese tal bloxplus, que no tiene valor para decir el nombre y si para insultar o decir medias verdades, me gustaría saber quien es para poder decidir si tiene razón o nó en lo que dice y no tiene que escudarse en nombres falsos o en profesiones.
veu ciutadana
09/02/2009
17:28
dicen que ya han pagado su error ¿como conservando el cargo? acaso es vitalicio , algunos de ustedes en la empresa privada no darian la talla, y dice que seguimos con la "coletilla" de que no se entero de nada ¿acaso es mentira? una cargo publico que dice no cumple con su cometido debe de cesar y dar paso a otros que sepan gobernar y no ser meros "figurantes" del jefe de partido local y a la voz de su amo de Barcelona
mientras diga la verdad tendra que aguantarse.
se todas formas nada personal contra usted........
Comentari eliminat
06/02/2009
16:38
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.