ICV proposa millorar el Tramcamp al seu pas per la zona de Ponent
La formació ha presentat 35 al•legacions a la revisió del POUM
  
Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) ha presentat 35 al•legacions a la revisió del POUM aprovat inicialment per l’Ajuntament de Tarragona. Les al•legacions s’estructuren en 3 grans blocs que fan referència a la mobilitat, a la sostenibilitat ambiental i a la necessitat d’habitatge protegit i demanda d’equipaments.

Pel que fa a la mobilitat, troba a faltar mesures per reduir l’ús del vehicle privat i plans de detall en els nuclis urbanitzables per tal d’incloure voreres amples, carril bus i carril bici. També proposa dues alternatives per fer accessible l’alta velocitat des de la ciutat i una proposta, per fer més accessible i per captar més usuaris, al Tramcamp al seu pas per la zona de Ponent.

En l’apartat de sostenibilitat ambiental, denuncia que la corona verda es veu amenaçada pel projecte de camp de golf i urbanització de baixa densitat a Mas Sorder i que es preveu la urbanització de zones inundables, i alerta d’incompatibilitats amb el Pla Territorial Parcial del Camp de Tarragona.

En el tema d’habitatge protegit, reclama que s’hi incorpori un Pla Local d’Habitatge i que el POUM determini unes reserves de sòl d’habitatge protegit d’un 50% (per sobre del 40% que determina la Llei d’Urbanisme) per donar resposta a les necessitats reals de la població de Tarragona.

En el document adjunt podeu consultar el llistat d'al·legacions detallades.
Documentació addicional
Redacció TT - 10/02/2009 - 18:56h
Justiciero
12/02/2009
08:10
Deixeu el POUM tranquil si no afecta a les vivendes de les families... aquestes sigles "POUM" fan por a la nostre ciutat, hi ha families que van patir uns danys psicològics irreversibles. Tot gracies a tots els partits de la ciutat... a més com que no hi ha peles per fer res, docs ho tenen ben merescut aquells que volien fer-se amb un tros de pastís.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.