L’Ajuntament cedeix a Educació un solar de la Vall de l’Arrabassada per edificar-hi una escola
Per la seva banda, les obres de desmuntatge del Fortí de la Reina s’allargaran mes i mig tot i que s’estan portant a terme a bon ritme
  
La Junta Local de Govern de l’Ajuntament de Tarragona ha aprovat aquest dilluns la cessió d’un solar situat a la Vall de l’Arrabassada al Departament d’Educació de la Generalitat per a construir-hi un CEIP.

Aquest solar es va cedir l’any 2005 al centre d’educació especial SOLC per una durada de cinc anys. SOLC té la intenció de quedar-se finalment als equipaments de l’antiga Universitat Laboral i renúncia a l’espai situat al carrer Mercè Rodoreda de l’Arrabassada.

Segons ha manifestat la portaveu del govern municipal, Begoña Floria, “posem a disposició d’Educació aquest solar per edificar-hi una escola, ja que la zona està creixent i és necessària”.

Degut al dèficit d’espais educatius, Floria ha afegit que “la voluntat del govern és b buscar solars en condicions per fer escoles”. En aquest sentit ha recordat que l’IES de Tarragona 2 s’instal•larà de forma provisional a l’edifici de Lletres, a l’espera que es resolguin les al•legacions presentades pels veïns de la zona en contra de la construcció de l’institut al seu barri. Aquestes al•legacions, segons la portaveu del govern, es fonamenten en l’increment de la delinqüència a la zona, entre d’altres, raons que ha qualificat Floria com “socialment difícils d’acceptar, tot i ser lícites”.

A banda d’aquesta tema, des de l’Ajuntament s’ha volgut aclarir que el desmuntatge del Fortí de la Reina s’allargarà encara mes o mes i mig, ja que els terminis que va donar en el seu moment el consistori eren aproximats, tot i això, les obres segueixen a bon ritme i de forma acurada.
Pili Domínguez - 02/03/2009 - 16:37h
veina
02/03/2009
19:12
Molt bé però el que volem és una farmacia
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.