0 comentaris
17:46
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Adjudicades les obres del nou enllumenat de Tarragona i el vial de servei de Campclar
El tinent d’alcalde de Gestió Econòmica i Pressupostària, Pau Pérez, ha informat que l’Ajuntament “ ha adjudicat quatre projectes d’obres que es finançaran a càrrec dels Fons d’Inversió Local, es tracta de la construcció del dipòsit regulador de 450 m3 a la zona nord, l’ urbanització del vial de servei a Campclar i l’adequació de l’enllumenat públic exterior de Tarragona. El cost econòmic d’aquestes quatre obres representen més d’un terç dels 23,8 milions d’euros que disposem dels Fons d’Inversió Local, per això són unes adjudicacions molt importants, tant per l’import econòmic com per l’ocupació que significarà la seva posada en marxa, que és de 131 treballadors, dels quals 59 seran aturats”. El tinent d’alcalde ha manifestat que “ per adjudicar les obres s’ha tingut en compte l’oferta econòmica i també el nombre de treballadors que l’executaran, els de la plantilla de la pròpia empresa i els que es contractaran procedents de l’atur”.

Per a la construcció del dipòsit regulador s’han presentat 9 empreses, la licitació era de 348.011 euros i s’ha adjudicat a la UTE ACSA-EMATSA, per 344.010 euros. El termini d’execució de l’obra és de 6 mesos i ocuparà a 13 persones.

L’ urbanització del vial de servei a Campclar licitat en 2.830.812 euros s’ha adjudicat a la UTE formada per INFESA-CRC per un import de 2.784.000 euros. L’obra tindrà una durada de 6 mesos i ocuparà a 52 persones. El vial es reurbanitzarà amb nou enllumenat, clavegueram, carril bici i bancs, des de l’alçada del carrer Riu Llobregat fins al de Riu Segre.
A la licitació s’hi han presentat 22 empreses.

Enllumenat

L’adequació de l’enllumenat exterior de la zona sud de la nostra ciutat, pressupostat en 2.611.887 euros, s’ha adjudicat a BOSIR per 2.610.581 euros i s’hi havien presentat 16 empreses. El canvi d’enllumenat de la zona nord, pressupostat en 2.382.741 euros, també s’ha adjudicat a Bosir per un import de 2.610.581 euros. Aquests dos projectes ocuparan un total de 66 persones i els treballs s’enllestiran en cinc mesos i mig cadascun.

En aquests projectes d’enllumenat es faran dues actuacions: d’una banda suprimir gairebé totes les lluminàries que provoquen contaminació llumínica i, d’altra, canviar les bombetes i equips de Vapor de Mercuri pels Hal•logenurs Metàl•lics, amb l’objectiu d’estalviar energia.

•Punts de llum en els que es canviarà tot l’equip (per evitar la contaminació i per estalviar): 8.039
•Punts de llum que es canviaran per estalviar energia: 3.800
•Nombre total d’actuacions: 11.839
•Estalvi econòmic: 613.000 euros/ any
•Estalvi energètic: 5.500.000 kw/any

D’altra banda, el tinent d’alcalde, Pau Pérez, també ha manifestat que “s’estan realitzant els tràmits per adjudicar en un breu termini la implantació de l’aparcament de superfície de Bonavista i els treballs de millora de l’escola bressol El Ninot de Campclar”.
Redacció TT - 05/03/2009 - 17:46h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.