L’Ajuntament de Tarragona està realitzant un pla especial d’ordenació per legalitzar el complex de Marina Port Tarraco
El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha declarat il•legal les instal•lacions del port que acull creuers de luxe
  
L’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha explicat aquest dilluns en relació a la sentència dictada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), la qual obliga a tirar a terra els sis edificis de Marina Port Tarraco, per no haver exigit la llicència d’obres prèvia a la seva construcció, que l’Ajuntament està treballant en la realització d’un pla especial d’ordenació de la zona per permetre els volums en aquell indret i aprovar-ne el seu ús. Aquest ha estat redactat per l‘Autoritat Portuària i aprovat inicialment en la Junta Local del consistori realitzada aquest matí. Ballesteros ha manifestat que aquesta setmana, després que els serveis jurídics del consistori l’estudiïn en més profunditat, s’aprovarà per presentar-la al TSJC.

Recordem que aquesta és la solució que proposa el TSJC per legalitzar el complex que acull els creuers de luxe, l’entrada en vigor d’una nova figura de planejament urbanístic, i que per això disposen de dos mesos abans de l’execució de la sentència que suposaria l’enderrocament dels edificis de Marina Port Tarraco.

En la resolució del TSJC s’indica que l’Ajuntament(etapa Nadal) no va controlar urbanísticament la construcció del complex lúdic al•legant que “eren obres estrictament portuàries”. La jurisprudència no accepta aquesta justificació i considera que el consistori hauria d’haver exigit la llicència municipal d’obres.
Redacció TT - 09/03/2009 - 11:17h
Comentari eliminat
11/03/2009
12:14
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
antonio
11/03/2009
12:14
La novia de Felipe González construyó un puerto ilegal en Tarragona y deberá derribarlo

http://blogs.periodistadigital.com/ladrillos.php/2009/03/11/novia-felipe-gonzalez-puerto-ilegal-tarr
anònim
10/03/2009
20:55
Ara em faré una caseta amb hortet a la plaça Imperial Tarraco . Com que serà de diseny, després ja la legalitzaran.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.