El Jutjat dictamina que el propietari del restaurant del Fortí de la Reina ha de pagar el cost del desmantellament
Tot i que la resolució es pot apel•lar, el consistori podria embargar els béns del propietari si aquest es nega a assumir el cost de les obres que ascendeixen a més de 643 mil euros
  
El consistori tarragoní ha fet públic aquest dilluns, la resolució dictada pel Jutjat contenciós administratiu de Tarragona que “denega la impugnació que el propietari del restaurant del Fortí de la Reina va presentar al mes de juliol de l’any passat per la repercussió del cost de l’enderroc del local”. Així ho ha manifestat l’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, qui es mostra satisfet amb la decisió del jutjat.

El cost del desmuntatge, que va començar al desembre i que acabarà en aproximadament un mes, ascendeix a més de 643 mil euros, que haurà d’assumir en la seva totalitat el propietat del restaurant del Fortí de la Reina. Tot i això, la resolució encara no és ferma i el propietari pot apel•lar.

Ballesteros ha manifestat que si el propietari es nega a assumir el cost de les obres, es podrà recórrer a l’execució forçosa, és a dir, l’Ajuntament, avalat per la llei, pot embargar els béns del titular propietari del restaurant del Fortí.
Pili Domínguez - 09/03/2009 - 17:18h
tarragona cada dia fa més llàstima
10/03/2009
20:14
Encara no em puc creure que l'enderroquin, amb la gran necessitat que hi ha a Tarragona d'edificis culturals pels ciutadants! La biblioteca ha quedat petita, l'escola d'idiomes també, fan falta serveis de ludoteca i guarderia pels més petits, centres d'estudi per als joves, etc etc etc etc.
Què farán? el llençaran a terra i després hi faran cases de luxe pels 4 rics amics d'algú de l'Ajuntament? (amb l'excusa de fer un passeig i una placeta amb 4 columpis al costat per dissimular clar.)
Sempre els hem de pagar els de sempre els errors de l'Ajuntament, potser començaria a ser hora de dir prou. VOLEM CENTRES CULTURALS PER TOTHOM! PÚBLICS i GRATUÏTS SR ALCALDE!!!
vei del vei
09/03/2009
21:15
acabarem pagant els de sempre.
nerviosa
09/03/2009
19:34
la va cagar el colom del passeig de les palmeres!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.