El veïnat de Bonaire presentarà dues mil assignatures al Departament d’Habitatge per aconseguir que quedi fora de l’ARE Pou Boronat
  
Els veïns de Bonaire, en relació a la reunió mantinguda amb el Director General d’Actuacions Estratègiques i Política del Sòl, han fet arribar aquest comunicat:

Tenint en compte les al•legacions presentades per l’Ajuntament de Tarragona a l’ARE Pou Boronat, a on es diu que:
“L’establiment d’aquesta ARE es considera necessari per al municipi, atenent a les determinacions específiques que per l’ordenació d’aquesta àrea preveu el Pla Director, no obstant, s’hauria de modificar l’àmbit per tal d’excloure les parcel•les enfront al Passatge Bonaire, en tant que es tracta de zones consolidades amb habitatges de primera residència”, en la última reunió amb el Director General d’Actuacions Estratègiques i Política del Sòl, Sr. Llort i amb presència del nostre advocat Sr. Ventosa, també s’inclou la possibilitat que les parcel•les Bonaire quedin fora de l’ARE Pou Boronat.

Reunit el Veïnat i analitzades les propostes, s’acorda per unanimitat del veïnat del Passatge Bonaire, mantenir la posició que des de l’inici del procés em defensat, és a dir, manteniment de les cases i parcel•les i l’exclusió de l’ARE.

Ens resta esperar que el dia 12 de març quan es reuneixi la Comissió Territorial d’Urbanisme de Tarragona, la seva resposta ens sigui favorable.

Aquest dimecres al matí a la casa Grasset, es lliuraran les més de 2000 signatures d’amigues i amics que ens han donat el seu suport.
Redacció TT - 10/03/2009 - 19:38h
Anònim
11/03/2009
15:47
A on està ara la famosa plataforma del POUM per defendre a persones que estan en la mateixa situació, però clar com ara estan afectats per un govern socialista no diuen res, no? VERGONYOS
Jordi
11/03/2009
02:07
que no us fotin el pèl en Tarrés i cia, l'ARE depèn de l'Ajuntament no de la Generalitat, és l'Ajuntament qui fa la demanda. sempre estem igual!! pilota va pilota ve. salut!!!!
Anònim
10/03/2009
23:23
A ningú li agrada que elfotin casa seva i els tarragonins tenien de fer mes costat a aquests conveins nostres. Cap de nosaltres estem lliures qque demà ens toqui.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.