Urbanisme aprova provisionalment 11 noves ARE al Camp de Tarragona, entre elles la de Pou Boronat
Les al•legacions presentades pel veïnat de Bonaire per ser exclosos de l’ARE e Pou Boronat no s’han tingut en compte i se’ls ofereix la possibilitat de traslladar-se a cases unifamiliars
  
Urbanisme aprova provisionalment 11 noves ARE al Camp de Tarragona, entre elles la de Pou Boronat
La Comissió d’Urbanisme de Tarragona ha aprovat de forma provisional el pla director urbanístic d’onze noves àrees residencials estratègiques (ARE) del Camp de Tarragona.

Pel que fa a les al•legacions presentades pel veïnat de Passatge Bonaire, afectats per l’ARE de Pou Boronat, aquestes no s’han considerat ja que s’hauria de modificar l’àmbit d’actuació i als veïns se’ls hi ha ofert traslladar-se a cases unifamiliars dins l’ARE. Rosa Queral, portaveu dels veïns afectats de Bonaire s'ha mostrat sorpresa i disgustada per la noticia, Queral ha manifestat a TT que encara no se li havia notificat res oficialment.

Després de la reunió que es va celebrar ahir, el nou pla urbanístic dibuixa onze nous barris al Camp de Tarragona, les ARE aprovades sumen 323 hectàrees (249 de sòl públic i 74 de sòl privat) on s’hi podran edificar 17.800 habitatges, dels que aproximadament 9.500 seran de protecció oficial.

En un principi, el pla tenia previst catorze nous barris en dotze municipis, però finalment s’ha exclòs Montblanc i el Vendrell, aquest últim per la proximitat amb la via de tren per on circulen mercaderies perilloses, i l’ARE de Reus s’ha reduït, tot i que és la zona on el nou pla tindrà més incidència amb més de 100 hectàrees de sol. Per la seva banda, Cambrils, que va rebutjar en un primer moment entrar dins el pla, ha quedat inclosa amb un àmbit d’actuació de 34 hectàrees.

Aquest divendres, la Comissió d’Urbanisme de Catalunya haurà d’aprovar definitivament el pla director.
Redacció TT - 13/03/2009 - 10:35h
jo
13/03/2009
14:38
I de les promeses del Alcalde i el Sr. Tarrés, què.

Sort que les AREs no hi haura qui les construexi, no hi ha quartos.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.