Segons el tinent d’alcalde d’Urbanisme de l’Ajuntament de Tarragona, Xavier Tarrés, a última hora el DPTOP accepta les al•legacions presentades per l’Ajuntament i els veïns de Bonaire
Xavier Tarrés es desdiu del que havia manifestat en un primer moment a TT, al reconèixer que s’ha absentat de la reunió abans que finalitzés
  
Tot Tarragona després de parlar amb les parts "implicades", les que havien presentat alegacions, al ARE de Pou Boronat (i Bonaire) veïns i Ajuntament, aquest divendres a les 17:36 hores ha publicat aquesta notícia, a les 19:25 hores ha rebut una trucada del tinent d’alcalde d’Urbanisme de l’Ajuntament de Tarragona, Xavier Tarrés, en la que ens demanava que la rectifiquéssim ja que degut a que s’ha hagut d’absentar abans de que la reunió finalitzés, fet pel qual no s’ha assabentat de la resolució final, que no és altre, segons Xavier Tarrés, que finalment el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya ha acceptat les al•legacions presentades pel que fa a Passatge Bonaire.

Des de TT demanem més seriositat als nostres representants davant de situacions que afecten directament a l’esdevenir “vital” dels nostres conveïns.
Redacció TT - 13/03/2009 - 19:46h
TT (2)
14/03/2009
12:44
Dit l’anterior, cal insistir en que el Departament de Política Territorial en el comunicat posterior a la reunió, que és pot llegir al TT i al Gencat, en cap moment diu que s’hagin acceptat les al•legacions, i celebrem i molt si finalment s’han acceptat. Al que no entenem és que fins les 19:05 hores, el tinent d’alcalde d’urbanisme no s’assabentés del que realment havia passat. Salut.
Comentari eliminat
14/03/2009
12:33
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
TT
14/03/2009
12:30
nanoteclo, a les 17 hores els veïns van dir a tt que s'havien aprovat les al•legacions, tot seguit vam trucar al Sr. Tarrés, al que li vam comentar el que ens havien manifestat els afectats, i que ens va dir que tot i haver-lo defensat fins l’últim moment, dissortadament no s'havien aprovat, nosaltres tot seguit vam publicar la primera noticia. Dues hores més tard, ens va trucar el Sr. Tarrés per rectificar les seves declaracions. Ens alegrem pels veïns i no dubtem de les gestions realitzades pel Sr. Tarrés.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.