5 milions d’euros per la Rambla de Campclar
La inversió en actuacions urbanístiques al barri acaparen 12 Meur dels 14 destinats al Pla Integral de Campclar
  
Plaça del club ciclista
Vista aèrea carrer Riu Segre i plaça Major de Campclar
Projecte Rambla Riu Segre
Un dels 8 cartells anunciadors del Pla
Millora zona aparcaments
Plaça Major de Campclar
El barri de Campclar comptarà al 2011 amb una Rambla al carrer Riu Segre que unirà l’extrem del barri que toca a la T-11 amb l’extrem de la N-340. En total dos kilòmetres de passeig que s’executarà al 2010 amb un pressupost de 5 milions d’euros i que es preveu estigui enllestit l’any següent.

Aquesta és una de les actuacions destacades dins l’àmbit urbanístic del Pla Integral del barri, que s’ha presentat aquest dimecres a l’Ajuntament de Tarragona. Recordem que el Pla també inclou actuacions de l’àrea de serveis a la persona i econòmica i que té un pressupost total de 14.992.143 euros, dels quals 12 van adreçats a les actuacions urbanístiques.

A banda de la construcció de la Rambla, les actuacions de territori inclouen un programa d’adequació dels espais d’aparcament públic on s’arranjaran 12 zones per estacionar vehicles amb un pressupost de 308 mil euros.

També s’executarà un programa de millora de la imatge des de l’exterior del barri amb 8 cartells anunciadors del Pla que ja estan col•locats a diverses zones i amb la millora de la rotonda emplaçada entre Riu Besòs i Riu Siurana, en total 112 mil euros per ambdues accions.

A la plaça Major del barri, es col•locarà una zona de jocs infantils i una ajardinada. La zona del carrer Onyar, on es situarà el futur IES del barri, es netejarà i darrera de la guarderia es crearà una altra zona de jocs infantils.

Pel que fa al programa de suport a la comunitat, es crearà una línea d’ajudes als veïns pel foment de la sostenibilitat en els edificis. Aquestes ajudes es podran demanar abans de l’estiu i entre 2010 i 2012 es concediran 38.400 euros anuals.

Trobada d’espais


Una altra actuació destacada serà la construcció d’un equipament polivalent de 2 mil metres quadrats destinat a activitats de caire lúdic, “seu de tres espais diferenciats: so, ritme i tast”, on hi podrà participar tota la població de Tarragona. Aquesta obra té un pressupost de prop de 2,5 milions d’euros i es preveu que estigui acabada al 2011.

Altres actuacions urbanístiques contemplen la millora de les voreres, il•luminació i la creació de passos elevats.
Redacció TT - 18/03/2009 - 18:05h
Albertus Magnus
19/03/2009
17:07
Alejandro C.M., n'hi han que sempre fan aquest tipus de proposta; "amb el que costa això, es podria fer..." una altra cosa.
La qüestió és fer-se notar. Ni cas. Els barris necessiten i es mereixen inversions, i ja fa molt temps que estan esperant.
Alejandro Caballero Madrid
19/03/2009
12:14
Aturao... precisamente invirtiendo esos 5 millones de euros se crean puestos de trabajo de los cuales seguro que algunos afectan a vecinos del barrio.
una de campclar
19/03/2009
10:22
Per fi inversions en aquest barri. Ja era hora!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.