La Generalitat 'camufla' un informe sobre l'impacte arqueòlogic de BCN World
Segons l'informe el projecte amenaça 55 jaciments de diferents èpoques
  
L’informe està signat per Maria Teresa Miró, arqueòloga territorial del Departament de Cultura de la Generalitat i especifica que el futur complex s’edificarà sobre una zona molt rica en jaciments datats a la prehistòria, al neolític, a la civilització ibera i a l’època romana, i figura a la memòria del Pla Director Urbanístic (PDU) que regula la construcció del complex d’oci, segons informa l’edició digital d'El Triangle.

En aquesta informació també s’explica que “l’informe de Maria Teresa Miró ha estat amagat deliberadament per l’Incasòl, l’organisme responsable de coordinar la redacció del PDU, que afecta els municipis de Vila-seca i Salou. La seva existència es pot conèixer sota l’epígraf genèric “Informes emesos”, sense que se’n faci cap referència explícita en l’índex de la documentació de la memòria.

En canvi, sí que s’especifiquen, per exemple, els informes referents a l’estudi mediambiental de la zona, al de riscos geològics i geotectònics, al d’inundabilitat o, fins i tot, el de l’impacte sobre el canvi climàtic”.
Redacció TT - 12/10/2015 - 14:54h
TGN no és BCN
15/10/2015
02:21
Si per ells fos esborrarien el nom de CAT i hi posarien el de BCN.
cosas de la política!!!
14/10/2015
09:33
Cuando la CUP quiso hacer el referéndum sobre el tema, la Generalitat lo prohibió alegando que lo prohibía la ley electoral. A pesar de ello, se pusieron mesas y muchas de ellas fueron retiradas pacíficamente y todos tragaron. Y La CUP ni siquiera hizo público el resultado de la votación para podernos enterar los que fuimos a votar. Se echo tierra encima. Ahora,se prohíbe otro referendum y los que antes abortaron un referendum alegando cuestiones legales gritan por el derecho a decidir y están dispuestos a incumplir la legalidad. Todo muy democrático.
BCN-CAT
13/10/2015
19:20
Port Aventura... i què més? No se li pot afegir... del Tarragonès? Seria un pecat foradat? O és que també se li ha de dir que és a BCN?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.