La Generalitat treu a licitació per 10 MEUR les obres del centre penitenciari obert de Tarragona
Els veïns contraris a la construcció del centre
  
Així ho ha fet públic –mitjançant l’anunci previ a la licitació que serà al novembre- el departament d’infraestructures de la Generalitat.

El nou edifici, que substituirà el de República Argentina, es construirà, amb la intenció que entre en funcionament l’any vinent, entre el carrer Pont i Gol, 10 i Maria Aurèlia Capmany, pràcticament al costat de les dependències de la Guàrdia Urbana i de la Guàrdia Civil. On també està previst en un futur –quan hagi pressupost- el Fòrum de la Justícia.

Capacitat per a 150 interns

El nou centre obert de Tarragona tindrà capacitat per a 150 interns . La superfície construïda superarà els 3.500 m2, que estaran distribuïts en planta baixa més quatre pisos. L’equipament disposarà d’espais comuns, despatxos i 72 habitacions. La construcció també preveu un soterrani de més de 800 m2 per a arxiu per dependències judicials.

El Centre, únic de la demarcació amb aquestes característiques, estarà destinat a interns en règim de tercer grau.

Recordem, que ara farà uns dos anys, quan es va conèixer aquesta decisió, els veïns de la zona es van oposar al projecte, al•legant que aquest Centre no estava previst en aquesta zona, que consideren no és l’adequada per a un equipament d’aquestes característiques, entre d’altres motius per la presència d’una escola i d’una llar d’infants.

D’altra banda, i com a curiositat, l’anunci previ a la licitació d’aquest contracte, confon l’àmbit geogràfic de Tarragona amb el de Badalona.
Documentació addicional
Redacció TT - 28/04/2018 - 11:44h
@ veu ciutadana
03/05/2018
17:43
Al forat del Jaume I li traurien rendiment si hi conreessin xampinyons.
Aquests son els equipaments necessaris
29/04/2018
13:52
No deix de ser molt trist que l únic equipament que s’ha fet al camp de Tarragona amb diner públic en els darrers anys hagi estat una presó al Catllar de cinc estels i ara un centre penitenciari obert.

Sembla que hem de cuidar molt als reclusos i molt poc a la nostra canalla amb barracons.
Queda clar quines son les prioritats.

Del pelotazo, dels vividors durant anys del bluff i de les seves construccions de la merda dels Jocs no hi parlo perquè no vull que magafi mal de panxa.
veu ciutadana
29/04/2018
09:05
podrían habilitar el Jaime I para ese fin ya que se han gastado de todos los ciudadanos mas de cuarenta millones de euros , sin dar cuentas ni razón y solo tratando de echar a los denunciantes para procurar el archivo y tapar el desfalco
¿ hasta cuando los ciudadanos van a aguantar a estos ineptos y presuntos corruptos
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.