La CUP emplaça a ERC i ECP a aturar definitivament el pla de la Budellera
  
La Candidatura d’Unitat Popular rebutja aquest nou posicionament del govern municipal “que no sabem amb qui han treballat” i recorden que aturar la Pla Urbanístic de la Budellera era un dels punts d’acord d’investidura que van permetre l'alcaldia a Pau Ricomà. En aquest sentit, la consellera Laia Estrada ha explicat que “ens sobta aquest canvi de rumb i considerem que el govern de Ricomà hauria d’estar buscant les aliances necessàries per aturar definitivament el pla de la Budellera, enlloc de plantejar-se reformes”.

Les anticapitalistes recorden que els promotors immobiliaris no han aturat las seva maquinària. La consellera Eva Miguel ha exposat que això ja es va poder comprovar fa poc amb el Pla de Mas d’en Sorder i que “és feina d’aquest govern anticipar-se i no permetre que els interessos urbanístics d’uns pocs s’imposin per sobre del bé i l’interès comú”.

Finalment, la CUP considera que el desenvolupament urbanístic sostenible hauria de ser una prioritat d’un govern que aspira a ser de canvi i des del principi del mandat s’hauria d’haver plantejat la revisió del POUM. L’objectiu, asseguren les regidores de la CUP, hauria de ser “garantir el dret a l’habitatge donant ús als pisos buits que existeixen, cohesionar la ciutat i, no només salvar l’Anella Verda, sinó ampliar-la”.
Redacció TT - 14/04/2020 - 14:40h
FGH
15/04/2020
21:37
algunos nos acordamos de TERRES CAVADES,y como actuaban paraconseguir parcelas
més coses
15/04/2020
11:55
I per què no penseu d'unir l'estació de tren immortal de TGN amb la de la "Quinta Forca"?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.