Desmuntatge i retirada de la caseta transformadora ubicada al carrer Lleida amb Plaça Corsini
  
Fotografia: David Oliete
Demà dimarts 17 de novembre a la tarda començaran els treballs de desmuntatge i retirada de l’antiga estació transformadora ubicada al carrer Lleida amb Plaça Corsini. Les actuacions previstes conviuran amb el Mercadet de Corsini els dimarts i dijous al matí, pel que s’allargaran al voltant d’una setmana.

Inicialment estava previst que aquesta caseta transformadora fos retirada en el marc de les obres del Mercat Central. Tanmateix, finalment ha estat l’empresa de Mercats qui ha dut a terme les gestions oportunes amb els veïns de la zona per tal de desmuntar-la i donar compliment així a una llarga reivindicació ciutadana.

El president de l’empresa de Mercats, Dídac Nadal, ha assenyalat que "per fi desapareix la caseta. El desmuntatge d'aquesta antiga estació transformadora respon a la voluntat de seguir dignificant l'entorn del Mercat Central. Fins ara no s'havia pogut fer per motius aliens a l'empresa de mercats, però estem molt satisfets de poder donar resposta a una llarga reivindicació veïnal"

L’execució d’aquest treballs s’emmarca en el conjunt d’actuacions de millora de l’entorn de la Plaça Corsini que està duent a terme l’empresa de Mercats des de fa temps. Cal recordar que a finals d’octubre es va asfaltar l’accés de l’aparcament del Mercat Central de Tarragona pel carrer Colom.
Redacció TT - 16/11/2020 - 14:36h
les bústies de correus
17/11/2020
18:29
Per què han eliminat les bústies de la paret de l'edifici de Correus? Eren lloc segur per depositar les cartes. Ara les tires en uns cilindris escampats per la ciutat i ves a saber.
Jo hi vaig depositar un sobre amb fotografies i van arribar a destí totes xopes. Sort que no van arribar cremades. Les cartes s'han de poder lliurar dins de correus, no fora.
AS
16/11/2020
18:07
Ja era hora. S'havia convertit en WC, en pirulí de publicitat, paret per a pintades reïvindicatives, magatzem de castanyeres, etc.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.