La CUP demana a ERC i ECP que aturin definitivament la privatització del preventori de la Savinosa
  
La Candidatura d’Unitat Popular reclama que es posi punt i final al projecte de construcció d’un hotel de luxe al conjunt monumental del preventori de la Savinosa. Independentment de l’afectació de la recent anul.lació del POUM, les cupaires demanen al govern de Ricomà que preservi l’interès públic, social i mediambiental de l’espai.

La consellera Laia Estrada ha afirmat que no accepten la rebaixa del projecte que planteja l’actual govern municipal, ja que “segueix mantenint la privatització de l’espai monumental, sense excloure la construcció d’un hotel de luxe i les respectives intervencions per incrementar la mobilitat”. La CUP vol “acabar amb la tònica de projectar hotels quan no se sap què fer amb les nostres Grans Runes”, aquells edificis de titularitat pública que estan en desús, i insisteixen que “tot el projecte s’ha de destinar a equipaments públics que manquen a la ciutat i al territori”. En aquest sentit, la CUP defensa que s’hi ubiqui la Facultat de Ciències Naturals de la URV, a banda d’altres equipaments relacionats amb la salvaguarda de l’Anella Verda Gaià-Francolí.

En cas que des de la Generalitat i la Diputació es confirmi la negativa a invertir recursos per garantir l’ús públic de l’espai, la CUP planteja que sigui la població tarragonina qui decideixi el destí últim del preventori de la Savinosa: si es preserva la totalitat dels edificis catalogats i protegits, els quals formen part de la història de la ciutat, o bé només es preserva algun dels edificis i es renaturalitza la resta de l’indret recuperant i restaurant el lloc com espai natural.

Finalment, la CUP anima a tothom a participar en la cadena humana convocada per SOS Costa Daurada i altres entitats ecologistes aquest diumenge a les 12h al preventori de la Savinosa en contra de la seva privatització i a favor de la seva protecció i renaturalització.
Redacció TT - 27/11/2020 - 07:58h
enderrocament ja!
30/11/2020
12:39
https://www.youtube.com/watch?v=2pRL6ZaH7dY
allò què és ara
30/11/2020
12:32
https://www.youtube.com/watch?v=GYd2wV0q9Ko
quan funcionava
30/11/2020
12:22
https://www.youtube.com/watch?v=iV5dITqLLHY
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.