La CUP vol que el nou POUM sigui una esmena a la totalitat de l'anterior
  
Aquest dimecres al matí ha tingut lloc una Comissió Informativa i de Seguiment de Territori monogràfica on el govern municipal ha exposat el full de ruta de cara el nou POUM de la ciutat. La CUP ha insistit en la necessitat de plantejar un canvi de paradigma absolut per al nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, per tal que serveixi per cohesionar la ciutat, ampliar i salvaguardar espais verds i garantir el dret a l’habitatge apostant per la rehabilitació i, en alguns casos, per la regeneració urbanística. Per aquest motiu les anticapitalistes discrepen amb el govern municipal quan aquest afirma que el POUM del 2013 és "un punt de partida vàlid en la seva majoria, doncs contenia una bona feina". La consellera Eva Miguel assegura que a la Candidatura d'Unitat Popular li preocupa que "ERC faci ara aquesta afirmació quan sempre ha defensat la mateixa esmena a la totalitat que havia reclamat la CUP", i considera que "seria una presa de pèl si ara ERC reconnecta amb el seu posicionament originari que va permetre l’aprovació del POUM del 2013".

Respecte la proposta del govern, les cupaires accepten que els plans d’actuació i de millora segueixin vigents però continuen rebutjant el PPU-10 i el PPU-30 que són els que el conseller de Territori ha anunciat que desplegaran, juntament amb el PPU-1. La CUP ha aprofitat la comissió informativa per demanar que es doti el departament del personal necessari, també ha preguntat per les despeses que caldrà incorporar a l'actual pressupost municipal i ha insistit en la necessitat de dur a terme el Ple monogràfic sobre el POUM tan aviat com sigui possible.
Redacció TT - 20/01/2021 - 18:00h
FGH
24/01/2021
12:52
mucho POUM y el centro de la ciudad y en especial la parte alta esta en total abandono, cualquier dia habrá una gran desgracia hay edificios que se mantienen con un hilo de suerte en pie
Solo se preocupan algunos del interés del gfran inversor
Polítics
23/01/2021
04:13
Vividors.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.