Ricomà desmenteix que a la Ciutat de Repòs hi vagi un centre per acollir menors no acompanyats
  
L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, desmenteix les declaracions del president de l’Associació de Veïns de Boscos, Josep Anton Solé, qui assegura que l’alcalde li va reconèixer que una part de la Ciutat Residencial es dedicaria a acollir menors no acompanyats. Durant una reunió que es va celebrar el passat desembre entre dirigent veïnal, l’alcalde i altres membres de l’Equip de Govern, Pau Ricomà els va explicar que el projecte contempla un alberg juvenil amb 500 places d’allotjament per reforçar l’oferta turística actual de la ciutat i del Camp de Tarragona. La reunió es va celebrar perquè hi havia rumors que una part d’aquest equipament es destinaria a acollir menors no acompanyats. Un fet que l’alcalde va desmentir, per la qual cosa considera ridícul fer un referèndum d’un projecte que no existeix.

L’alcalde Ricomà lamenta que l’associació de veïns de Boscos utilitzin un tema tan sensible com els menors no acompanyats per agitar els ànims dels tarragonins que viuen en aquesta urbanització. L’alcalde remarca que l’important és que finalment es posarà fil a l’agulla a un espai degradat que, després d’una dècada, ja té un projecte i un pressupost per revitalitzar aquesta zona. A més, aquest equipament també comptarà amb un centre cívic per Llevant, una de les grans reclamacions veïnals i endèmiques d’aquesta zona. En concret, el centre cívic s'ubicarà a l'edifici de l'antiga recepció de la Ciutat de Repòs.
Redacció TT - 01/03/2021 - 19:24h
nom autòcton
02/03/2021
13:46
La Ciutat Residencial (la Residencial) és tot la mateixa cosa. El nom ho diu tot. A Catalunya, una ciutat de repòs equival a un cementiri.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.