0 comentaris
10:46
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
L'Ajuntament instal.larà més de 30 elements pacificadors del trànsit
  
L’Ajuntament de Tarragona instal.larà 31 elements nous de pacificació del trànsit aquest any. Es tracta de dos lots un que inclou 10 coixins berlinesos i l’altre 21 esquenes d’ase. El conseller de Territori i Mobilitat Xavier Puig ha destacat que “la mobilitat sostenible i la seguretat dels vianants, ciclistes i vehicles de mobilitat personal son aspectes clau de la nostra acció de govern. La col.locació d’elements pacificadors ens ajudarà a disminuir la sinistralitat en punts concrets de la ciutat per tal de guanyar en seguretat viària.”

Les properes setmanes es començarà la instal.lació dels 10 coixins berlinesos que ja estan adjudicats. Seran de material asfàltic en calent amb un treball previ de fresat del paviment existent i tractament superficial, pintat i senyalització vertical. A diferència dels habituals coixins berlinesos de peces prefabricades, aquests elements confeccionats en asfalt no requereixen un elevat grau de control i manteniment i no generen tants problemes de sorolls l’entorn.
S’instal.laran coixins als següents carrers: Pirineus, Enric d’Ossó, Francolí, Bonet i Amigó, Ernest Lluch, Baix Camp, Francesc Bastos i Rambla Ponent.

21 esquenes d’ase

D’altra banda, també està previst que els propers mesos s’instal•lin 21 esquenes d’ase, que consisteixen en una elevació de la calçada en una franja transversal pavimentada. El principal avantatge d’aquest reductor de velocitat és que és molt efectiu per reduir puntualment la velocitat dels vehicles. Està previst que s’instal.lin al carrer Mozart, a l’accés de Sant Salvador, a l’Av. Pallaresos, al Col.legi Sant Salvador, a l’Avinguda Tarradelles (al Col.legi Ponent), al carrer Riu Fluvia, carrer Prades, carrer Gramunt i Subiela, avinguda Catalunya i als camps de futbol de la Floresta i de Camp Clar.
Redacció TT - 03/02/2022 - 10:46h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.