El Corte Inglés nega que les obres estiguin aturades
L’empresa reconeix que encara no disposa de la llicència de construcció
  
Maqueta del futur Corte Inglés
Tot i que fa gairabé un mes que pràcticament no es treballa al solar on ha d’anar ubicat el centre comercial del Corte Inglés de Tarragona, un portaveu de l’empresa ha manifestat a TT que les obres no estan aturades, sinó que es tracta de la finalització d’una fase de les mateixes. El mateix portaveu ha reconegut que encara no disposaven “físicament” de la llicència de construcció. Aquest punt també ha estat confirmat pel Tinent d’Alcalde d’Urbanisme de l’Ajuntament de Tarragona, Xavier Tarrés, qui ha dit a TT, que tot i aquesta circumstància, per part de l’Ajuntament no hi havia cap problema amb les obres i que si estaven parades era per una decisió del Corte Inglés.

Tarrés ha afegit que “en aquest moment els hi falta la llicència de construccions i d’activitat comercial, però perquè és un procés on l’Ajuntament també els hi demana documentació que encara no han aportat”.

Recordem que els grans magatzems tenen previst la seva obertura a Tarragona a finals del 2009 i suposarà la creació de més de 800 llocs de treball.

Sigui com sigui, el cert, és que diferents projectes de centres comercials, com els previstos a Tarragona, Reus, Vila-seca o Port Aventura estan patint entrebancs, encara que ningú vol reconèixer que els mateixos puguin estar provocats per la crisi, o per la manca de finançament bancari.
Pitu Tarrasa - 16/12/2008 - 18:42h
Capi
17/12/2008
22:30
NOYAKKI MATURI, a ver si es verdad. Que se lo lleven a Reus, que es donde más duele, y que dejen el agujero que han abierto tal y como está. A ver si así de una santa vez el consistorio de TGN aprende a hacer bien las cosas, que ya va siendo horita... poca vergüenza tienen en el ayuntamiento y unas espaldas así de anchas los ciudadanos para aguantarles. A estos y a los que estuvieron antes. Con la gran ciudad que tenemos, y que tengamos que aguantar a gente así...
ole
17/12/2008
18:55
no lo veo claro, ¿como el ayuntamiento mingunea una licencia al corte ingles y que historia es esta de la fachada?
Magí
17/12/2008
17:39
Preferiria l'opció que de NOYAKKI MATURI que el portin a Reus i al forat que facin un pabellò esportiu per la ciutat!!! Aquesta gent es carregaràn els edificis del costat ja siguin els més antics o els d'alto standing, que tenen molta grieta i desperfectes causats per aquesta obra faraonica a la ciutat. Nomès s'ha de veure que desde que esta aturat els carrers estan nets!!!! Fora d'aquí especuladors.... casualment es va aturar el dia seguient de cardar el POUM que tenien prevista aquestes promotores amb l'antic i també actual consistori (aquell dia es va aprobar i ningú va dir res 7 dies abans de les eleccions) ara tothom s'ha apuntat a desfer-lo i fer el paper de bons samaritans
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.