Els venedors del Mercat Central no volen un altre “Jaume I”
L’Associació de Venedors del Mercat no renùncia al projecte inicial i en el cas de portar-se a terme la segona proposta de l’Ajuntament, vol renegociar les condicions
  
Albert Ribot, president de l’Associació de Venedors del Mercat Central de Tarragona ha explicat aquest dilluns, en roda de premsa, que no donen per perdut el projecte inicial del Mercat, amb les quatre plantes d’aparcaments. Ribot ha manifestat que els venedors tenen una posició ferma envers el projecte inicial, “no ens neguem a cap proposta que porti a bon port les necessitats del Mercat, però volem el projecte inicial”.

Ribot ha afegit que no volen un altre “Jaume I”, els venedors exigeixen que es demostri que el projecte original no es pot fer i que justifiquin l’increment en més de 20 milions de la proposta original del 2005, en cas que el consistori ho demostri, Ribot ha explicat que negociaran amb l’Ajuntament les condicions del projecte de reforma de l’edifici i aparcament a la Rambla.

Els punts que exigeixen per dur a terme el projecte alternatiu presentat pel consistori són: que es comenci abans l’obra del pàrking de la Rambla Nova que la de reforma del Mercat, “perquè si troben restes romanes, l’obra s’allargaria en el temps”. Volen també tres punts de connexió del pàrking amb el Mercat, per Canyelles, carrer Colom i passatge Cobos. Pel que fa a la construcció, exigeixen que el pàrking ho realitzi una empresa pública, com Espimsa i no una UTE, “per assegurar uns preus de pàrking econòmics”. En quart lloc no volen cap canvi sense una reunió prèvia amb la Comissió de seguiment d’obres, formada per dues persones de l’Ajuntament i dues de l’Associació de Venedors. I per últim, renegociaran les condicions econòmiques, pel que fa al preu per metre quadrat de les parades (que era de 180 euros aproximadament) i les concessions, que es van pactar en el projecte original.
Pili Domínguez - 19/01/2009 - 13:59h
xavi
19/01/2009
21:09
Es quedaran ben fotuts
veu ciutadana
19/01/2009
16:06
exactamente totalmente de acuero que no se convierta en otro JaimeI , me refiero al incremento desmesurado de la inversion , el mercado no es una prioridad para la vida de los ciudadanos , pero si es una prioridad para los que tienen un negocio en el, asi que asumiman el sobrecoste (el que sea justo) ya a construir , hay por desgracia otros "negocios" que tienen que "plegar" , pero de todas formas se revise el proyecto y se soliciten presupuestos y formas de construirlo desmontando el edificio y reconstruyendo uno similar en ciame del parking
Marius
19/01/2009
15:25
Jo tampoc vull Nàstic municipal, i vull que quan un cotxe s'encasti contra una farola (pont de Joan XXIII o cantonada de la pressó) la tornin a instal.lar i no que la tallin com fan amb els arbres deixant el "pegote" de ciment. Però que podem esperar d'uns aficionats a la política?...no son capaços de fer això, com poden parlar de tecnologia en un Parking o remodelar un Mercat? He perdut la fe per la ciutat... ara nomès espero que els observadors anònims del patrimoni de la humanitat facin fora d'aquesta qualificació la nostra ciutat!!!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.