CiU proposa que es faci el pàrking al Mercat i a la Rambla
Raül Font ha criticat la manca de valentia de l’equip de govern a l’hora de prendre decisions
  
Raül Font
El regidor de CiU i membre del Consell d’Administració d’ESPIMSA, Raül Font, considera que el debat creat aquests dies entorn el tema del Mercat Central “és del tot pobre ja que només es parla de si el pàrking ha d’anar a sota de l’edifici o a la Rambla”. Font creu que la millor solució és fer l’aparcament al Mercat i també, fer-ne un a la Rambla, al tram que va des de la font del Centenari fins al carrer Sant Agustí. “És necessari fer tots dos pàrkings perquè hi ha una demanada per part del comerç tradicional. Si no hi ha pàrking al Mercat no es farà fins d’aquí a cent anys”, ha afirmat Font.

El convergent ha manifestat que encara desconeix les consideracions tècniques del projecte executiu presentat per Mercasa, ja que “passat deu dies de la seva presentació, l’Ajuntament encara no s’ha reunit amb el Consell d’Administració d’ESPIMSA, que és l’òrgan que pren les decisions i qui porta les negociacions. Això significa un total ‘menysteniment’ vers els membres del Consell”. Font ha afegit que “assabentats de la roda de premsa d’aquest dimecres, s’ha convocat una reunió de la Junta d’Administració d’ESPIMSA per demà dijous”.

El regidor de CiU ha afegit que s’hauria de renegociar amb Mercasa el projecte, i que ells financessin la meitat del cost de les obres. “Els tarragonins necessitem menys xerrameca i més gestió, els governs han de prendre decisions amb valentia en moments com aquests i no decisions covardes com la que ha pres Ballesteros”.

Sergi de los Rios, Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament i president d’ESPIMSA, al voltant d’aquestes declaracions, ha demanat als dirigents de CiU a la ciutat que “deixin de banda la frivolitat”. Afegint que “em pres aquesta decisió per evitar convertir el Mercat en un altre Jaume I”. (veure declaracions Sergi de los Rios).
Documentació addicional
Pili Domínguez - 21/01/2009 - 14:00h
Comentari eliminat
22/01/2009
13:07
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
veu ciutadana
22/01/2009
13:07
Sr. Font calculando las plazas vendidas por 1.022.000 Euros incluyendo la explotacion , de los parkings de Avenida Cataluña,Joan XXIII y el de los juzgados enfrente del corte ingles , durante su presidencia de ESPINSA ,¿por esa regla y aplicado la parte proporcianal , seria mucho mas asequible su conste , la pena que por "gestiones" presuntamnete dudosas tenemos los aprkings mas caros y un casi-monopolio , eexplique usted como valoro esas ventas en base a la cuanti de su construccion y explotacion y asi podra aconsejar al SR. Rios a economizar la ejecucion del Mercat
Comentari eliminat
21/01/2009
23:34
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.