Albert Ribot: 'Només em farà fora d'ESPIMSA un jutge'
  
Aquest divendres la junta general extraordinària d’ESPIMSA ha de resoldre l’expulsió d’Albert Ribot del Consell d’Administració d’aquesta empresa municipal, i posteriorment el plenari ha de votar fer-lo fora de dues parades del Mercat, que segons l’equip de govern, explota irregularment.

Per la seva part, aquest dijous Albert Ribot ha sortit en la seva defensa per aclarir tots els fets. En aquest sentit el president de l’Associació de Venedors del Mercat Central de Tarragona ha comparegut davant dels mitjans de comunicació a títol personal, com a paradista, i ha apuntat a una culpable directa del que considera que ha estat un assetjament desmesurat contra la seva persona: la regidora de comerç i presidenta d’ESPIMSA, Patricia Anton.

Ribot ha dit, en clara al•lusió a Anton que “més val que faci de regidora i no faci de jutge” i li ha recordat que hi ha coses que no ha comunicat com ara que l’acte administratiu de reintegrament de les dues polèmiques parades, que han generat tot l’enrenou, té interposat un contenciós que ja és al Jutjat Contenciós Administratiu.

Segons Ribot, ell sempre ha actuat des de la legalitat i no es considera culpable de cap irregularitat. Amb la documentació a la mà, i que ha mostrat a la premsa que ha assistit a la seva convocatòria, ha demostrat que l’adquisició de la societat Garreta Xarcuters S.L, que va realitzar una empresa de la seva propietat, és del tot legal i transparent. Segons Ribot les discrepàncies que puguin tenir l’Ajuntament i l’antic propietari no tenen res a veure amb ell però considera que “és molt greu que l’Ajuntament de Tarragona tingui filtracions d’expedients a alguns mitjans de comunicació quan es tracta de temes que passen de la via administrativa a la judicial però en cap moment per la premsa. Ha de ser un jutge qui dictamini o no la meva culpabilitat, i no pas els mitjans de comunicació o els polítics”.

Ribot assegura que “la voluntat de la regidora Patricia Anton per malmetre la meva imatge davant del consistori i de tots els ciutadans per demanar al plenari la meva expulsió com a membre del consell d’administració d’ESPIMSA, és vergonyosa en un intent de treure un pes de sobre per no haver d’aportar tota la informació que demano sobre la reforma del Mercat Central”.

Ribot considera que tota aquesta polèmica és fruit d’una actuació desafortunada per part de la regidora Patricia Anton provocada pel nerviosisme i descontrol clar en una obra molt important per Tarragona. Per aquest motiu li demana “que es tranquil•litzi i que no vagi sobre la marxa com fins ara, que reflexioni, tot i que entenc que aquesta obra ha superat totalment la seva capacitat de treball. Si no mira de rectificar, m’obligarà, pel bé de la ciutat, a demanar la seva dimissió”.

El president dels venedors ha recordat que les dues parades de venda que han generat tot el conflicte duien tancades quatre mesos sense cap agilitat per part de l’Ajuntament en reobrir-les, que a dia d’avui donen feina a dues persones que eren a l’atur i que el producte que s’hi ven, carn de vedella ecològica, no perjudica a cap altre venedor del Mercat.

Albert Ribot ha deixat clar que “només em farà fora d’ESPIMSA un jutge sempre que determini la culpabilitat que alguns, sense tenir en compte la presumpció d’innocència, ja han dictat”. Per acabar també ha lamentat que tot aquest afer l’hagi afectat a nivell familiar tot explicant que “el pitjor és que el meu fill sigui qui em pregunti a mi si he fet alguna cosa dolenta, no permetré que en tingui cap dubte”.
Redacció TT - 27/02/2014 - 16:40h
Marisa
28/02/2014
14:20
El que ha de fer el Sr. Ribot es limitar-se a vendre i deixar de fer politica. No te sentit que les seves mandonguilles estiguin a 20 parades del mercat.
Manel
28/02/2014
09:35
El que fa el Sr. Ribot no hauria d'estar permes. Al cap i a la fi hi ha moltes parades venen el mateix per la mateixa persona. Que es compri un carrefour
Lluis
28/02/2014
09:32
Jo el que no entenc que hi hagin varies parades del mateix empresari, que no en te prou amb una? aixo es un holding. El mercar ha de ser pels petits empresaris
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.