Ca'l Joan, cuina marinera al Serrallo de Tarragona
  
Joan Cobos va arribar a les terres tarragonines de molt jovenet i sempre ha treballat en el món de la restauració. Recorda que només tenia 12 anys quan va començar a la cuina de Casa Fèlix, de Valls. Després van venir molts restaurant de les nostres comarques, com Morros, Sol Ric, El Torreón, Estació Marítima…

A l’any 1997, va fer un important pas endavant i va inaugurar el seu propi establiment al Serrallo, que portaria el seu nom. Així va néixer Ca’l Joan, que des de llavors gestiona amb el suport de la seva filla, Esther.

Compta amb un experimentat cuiner, Domingo Omaña, que coneix bé els secrets de la cuina marinera tradicional, que és, básicament, la que ofereix la casa, en una àmplia carta de plats que tenen com a protagonistes, en la seva majoria, els peixos i el marics de les postres costes.

Com a entrades, és interessant optar pel pica pica, ja que l’establiment presenta una bon ventall de possibilitats, amb bon pernil, calamars a la romana, musclos, gambeta de Tarragona, pop a la gallega, entre d’altres apetitoses temptacions.

En la mariscada, el comensal pot gaudir de musclos, cargols de mar, gambes, llagostins, escamarlans, llamàntol… però en la carta també s’ofereix centolla, bou de mar, ostres i d’altres meravelles del mar.
Pels amants dels arrossos, a Ca’l Joan poden assaborir especialitats com la tradicional paella, o el típic arros caldòs amb llamàntol; però a nosaltres ens agradaria recomanar l’arròs amb rap i cloïsses amb allioli, que és tota una delícia.

Estant al cor del barri de pescadors, no podia faltar a la carta un plat tan representatiu del Serrallo de Tarragona com és el romesco; i d’altres plats també molt mariners, com el Suquet de l’Avi Tomàs; o la caldereta de sípia “Jordi Taranet”. Als mitdies feiners ofereix també un menú diari a preu fix.

El restaurant té forma de ferradura, amb la barra de bar al centre, i la decoració és marinera, simple. La bodega guarda un total de seixanta referències de vins i caves, de diferents denominacions d’origen espanyoles. Com a vi de la casa es serveix un Penedès, Sumarroca, Blanc de Blancs.

Desprès de deu anys de singladura, Ca’l Joan s’ha consolidad con una de les millors opcions per menjar cuina marinera, ben elaborada en base en un bon producte i a un preu molt raonable. Cal reservar taula, especialment els caps de setmana.

Direcció: Carrer Espinac, 2. El Serrallo. 43004 Tarragona. Tel.: 977 21 92 23. Fax: 977 22 14 11. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 23,00. Tanca: Dilluns, Setmana Santa i tres setmanes a l’octobre. Targetes de crèdit: 6000 i Visa. Serveis: Aire condiconat. Tickets pel parking públic proper.
Fèlix Llovell - 07/05/2009 - 19:01h
Associació de Diabètics de les Comarques Tarragonines
02/09/2016
17:37
Estamos organizando un evento para el dia 13 de novembre i voliem fer un dinar de germanor, vostes hem podrien enviar menus per correo electrònic, si tenen lloc clar, seriem de 50/60 persones
Encarna
02/10/2013
11:57
Es el millor restaurant del serrallo
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.