Jordi Roca (PP) assegura que Tarragona quedarà lliure de peatges de les autopistes de l'Estat
  
Fotografia d'arxiu
El Diputat del PP per Tarragona al Congrés, Jordi Roca, ha assenyalat avui que “és una gran notícia que el Congrés hagi aprovat per unanimitat no renovar les concessions de les autopistes AP-2 i AP-7, tal i com el Partit Popular portava en el seu programa electoral”. Roca ha recordat que “durant les dues darreres campanyes havíem insistit en aquest compromís i, una vegada més, el Govern d’Espanya complirà”.

Així mateix, la proposta aprovada al Congrés del Diputat confirma que no s’autoritzarà ni l’increment del preu dels peatges fins que vencin les concessions ni la construcció de cap nou peatge d’autopistes del Govern d’Espanya. En aquest sentit, Jordi Roca ha recordat que “d’aquesta manera, en un futur proper la província de Tarragona quedarà lliure de peatges dependents del Govern espanyol”.

“Una altra història són aquells peatges de la Generalitat, que sembla que vol perpetuar-los en el temps al seu pas per territori tarragoní”, ha afegit el Diputat popular.
Redacció TT - 15/12/2016 - 14:53h
JBL >>> Bona notícia
20/12/2016
13:56
El Govern d'Espanya és molt bo. Ara que veu que les "seves" autopistes no funcionen ni amb carburo, ara decideixen que han de fer gratuïtes les que han servit per a pagar les seves. Joia de Govern, si senyor.
buidabosses
20/12/2016
00:40
A part de la benzina que pagues un munt d'impostos, a les autopistes et buiden la bossa.
Bona notícia
16/12/2016
20:34
El Govern d'Espanya ens treu els peatges (que durant molts anys CiU ha anat demanant allargant als seus amics), ara a veure si la Generalitat pren nota i fa el mateix amb els seus peatges. Punt positiu pel Partit Popular.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.