La USOC insta l'Alcalde que faci efectiva la seva intenció de recuperar els treballadors cessats dels Museus d'Història
  
Així s’ha pronunciat la Secció Sindical de la USOC de l’Ajuntament de Tarragona en relació al conflicte laboral dels subalterns dels Museus d’Història.

Segons el sindicat, “tot i que l’Alcalde va manifestar públicament en algun mitjà de comunicació que recuperaria els treballadors, perquè això no hauria d’haver passat mai, les accions que es duen a terme al respecte per part de la Corporació i de la direcció del Museu d’Història van en una línea oposada.

Les indicacions que s’estan fent arribar als treballadors per part de la direcció del Museu d’Història, són canviar els actuals dos torns de treball diaris per un únic torn de treball de les 10 del matí a les 5 de la tarda. Aquest torn, que difícilment trobarem igual en una altra empresa, és més penós i no és acceptat pels propis treballadors.

Sembla que aquesta mesura es fa amb la intencionalitat d’ajuntar els empleats dels dos torns de treball actuals per fer possible que aquests puguin fer les vacances que els corresponen. Això comportarà que els treballadors que van ser cessats no podran ser contractats perquè les absències per vacances del personal que es podrien donar en qualsevol dels dos torns existents no es produiran en fer un únic torn. Una vegada més la Corporació toreja als treballadors.

Aquestes modificacions de les condicions laborals s’estan duent excloent a la representació dels treballadors. Els sindicats en som coneixedors a través de les informacions que ens fan arribar els empleats en comptes de ser informats per part de l’empresa com pertocaria.

Com s’ha explicat, aquestes mesures lluny d’ajudar als treballadors els perjudica ja que s’empitjora els horaris de treball dels empleats i s’elimina la possibilitat de contractacions temporals per cobrir les necessitats de personal subaltern al Museu d’Història.

Per últim, els propis empleats manifesten que aquestes reformes i modificacions que es volen implantar al Museu d’Història, com el nou horari o el pagament de les entrades exclusivament mitjançant la tarja de crèdit, suposa un perjudici pel ciutadà i els visitants ja que es redueix l’horari d’apertura dels recintes i així com tampoc entendran que no puguin fer el pagament de l’entrada en metàl•lic.

La Secció Sindical de la USOC de l’Ajuntament de Tarragona demana a l’Alcalde que, d’acord amb les seves manifestacions, faci efectiva la seva intenció no duent a terme aquestes noves mesures i recuperant als treballadors cessats”.
Redacció TT - 30/11/2018 - 15:57h
A: RE PSCUGT
10/12/2018
10:56
Bec molt i en fumo més però per damunt tot no faig com PSCBALLESTEROS I UGT QUE SÓN EQUINS ES F.. REITARADAMENT ALS TREBALLADORS MUNICIPALS, ELS SEUS DRETS, OPORTUNITATS I DE PASADA TAMBÉ LI FOT A BASE DE BÉ A LES ARQUES MUNICIPALS DE TOTES I TOTS, COM NO DEL PATRIMONI DELS TARRAGONINS I DE LA HUMANITAT, APUNTA I TREU-LI MOLTA PUNTA, RE RE ERERERERE
Pinoxho mentia
08/12/2018
20:32
Alcalde si has declarado que los recuperarias a que esperas.los recuperas y quedas como un señor y un alcalde de palabra!!
Trileros.
06/12/2018
20:50
Solo contratan amigos y de mas rango.la mujer de pau perez dirige la oficina de empleo municipal ..pobres subalternos que habiendo superado un proceso selectivo estan en la calle y otros con el milagro del, te subrrogo ,estan indefinidos.readmision yaaaa
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.