El Nàstic trenca la ratxa i esgarrapa un punt de Cartagena
Els locals han empatat a 2 en temps de descompte
  
Fotografia: Gimnàstic.com
El Nàstic ha aconseguit un punt després de cinc derrotes, i el que també és important, s’ha retrobat amb el gol després de quatre partits consecutius sense marcar.

L’inici del partit ha fet pensar que la historia es repetiria i més quan al minut 7 Botello ha avançat als locals en el marcador. Aquesta primera part ha seguit el guió del que portem de temporada i els jugadors de Luis César pràcticament no han creat cap oportunitat de gol. Però en el segon període el Gimnàstic s’ha posat les piles i per fi ha creat el joc necessari per arribar amb perill a la porteria contraria, fruit d’aquesta empenta ha arribat el gol de l’empat després d’un excel•lent cop de cap de Rodri al minut 58 i al 75 Powell ha xutat amb molta precisió a la dreta del porter alcovarenc del Cartagena, Casilla, avançant als granes en el marcador. Amb aquest resultat s’han complert els 90’ però en el descompte Rubén Pérez que havia evitat en tres bones parades l’empat local no ha pogut fer res davant d’un xutàs de Muñoz.

En definitiva, millora del Nàstic que haurà de confirmar el proper dissabte davant del Barça B.

Alineacions:

Cartagena: Kiko Casilla, Cygan, Txiqui, Botelho, Toché, Longás, Lafuente (Víctor 65'), Julien (Iñaki 78'), Cala, Toni Moral, i Keko (Goiria 72').

Nàstic: Rubén Pérez, Mingo, Álex Ortiz, Sergio Díaz, Morán (Miki 70'), Álex Cruz, Seoane, Xisco Campos, Rodri, Gerardo Noriega (Medina 84'), i Eloy Gila (Powell 55').
Redacció TT - 09/10/2010 - 21:09h
EDUARD
13/10/2010
11:06
ooooooooh!!!! 1 punt!! si es que són els millors...... A veure si deixen de ficar-hi diners a aquest equip i el destinen a altres esports que si que s'hi dèixen la pell
albert
11/10/2010
09:57
la segona part del nàstic va ser bona, però quan t'empaten foten-te un gol de 30 metres imparable poca cosa pots fer... bueno si una, rajar com el toful setmana si setmana també.
2ªB
11/10/2010
08:27
Ja som en zona de descens. Amb aquest cos tecnic i directiva ja no ens hi mourem en tota la temporada.

Visca el nàstic
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.