El Nàstic confirma la seva recuperació amb una victòria molt important
Els granes guanyen 0-1 a Albacete amb gol del debutant Viguera
  
El Nàstic ha vençut aquesta tarda al Carlos Belmonte d'Albacete i ha encadenat per primer cop aquesta temporada dues victòries seguides. Un golàs del debutant Viguera ha donat els tres punts al conjunt de Joan Carles Oliva, que ha jugat un bon partit.

La primera part ha estat marcada per la igualtat. Els dos conjunts s'han repartit estones de domini i han disposat d'alguna opció per obrir el marcador. L'Albacete ha sortit fort i s'ha trobat còmode en els primers minuts, però amb el pas d'aquests els grana han anat agafant terreny i s'han fet amb el domini de la pilota. Navarro ho ha provat des de fora l'àrea, mentre que la banda d'Álex Cruz buscava la línia de fons per a centrar al cap dels davanters. La construcció, conduïda per Miki, ha anat elaborant joc des del centre cap a les bandes i, un cop més, Morán ha dut de cap la defensa local movent-se per tot l'atac. Malgrat el domini del temps i la pilota el gol no s'ha materialitzat i s'ha arribat al descans amb el marcador inicial.

A la represa, en canvi, només hi hagut un protagonista, el Nàstic. Els de Joan Carles Oliva han sortit amb la mentalitat de ser protagonistes i ho han estat. Els grana s'han fet amb el control de la pilota i han començat a posar setge sobre la porteria de Keylor Navas. Als 20 minuts Oliva ha fet debutar Viguera i, minuts més tard, ha fet el mateix amb Álex Bergantiños. I ha estat, precisament, Borja Viguera qui ha marcat el gol dels grana. El davanter de la Rioja ha empalmat una rematada espectacular a falta de tres minuts pel final, que ha suposat el gol del Nàstic. Amb aquesta victòria els de Joan Carles Oliva encadenen dos partits guanyats per primera vegada a la temporada.
Redacció TT - 15/01/2011 - 20:07h
presi
17/01/2011
19:15
Cosano for president!
SOCIO MENOR
17/01/2011
14:30
MEJOR QUE SE VAYA TODO EL CONSEJO Y QUE ENTRE EL AYUNTAMIENTO Y ASI SERA DE VERDAD DE TODOS.
Magi
17/01/2011
10:12
Amb totes les incorporacions, entrenador etc era per plegar amb la pasta que es deixa l'Ajuntament dels diners de la ciutat. Busqueu en la marea grana la pela, tant que s'omple molta gent quan diu Nàstic...Deixeu el lligam amb l'Ajuntament i espavileu. Per mi el Nàstic es com si l'alcalde se'n va al casino i s'hi juga les peles de Tarragona segur que perd més que guanya, oi que no estaria be? doncs ruleta o nàstic és el mateix un joc on no han d'anar peles municipals i menys amb un Sant Jordi per fer, o en una ciutat sense instal.lacions municipals dignes.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.